Esittelyssä Tuusulan Asuntomessukohde 40. Illyria

Nura-Berishan perheen kauniissa kivitalossa tuotteitamme on esillä runsaasti: yhteensä 5 liukuovikaapistoa, vaatehuone sekä ruokailutilan lasiseinäkkeet.
01.08.2020

Asuntomessut Illyria

Saint-Gobainin kohde Illyria on ennenkaikkea helppohoitoinen kohde, jossa on panostettu mukavuuteen ja yksityiskohtiin. Laadukkaat tuotteet ja ratkaisut ovat olleet avainasemassa taloa rakennettaessa ja kalustettaessa. Saimme olla mukana suunnittelussa ja toteutuksessa Ibadeten kanssa alusta saakka ja tuotteitamme löytyykin kohteesta lähes joka huoneesta.

Talon asukkaat ja tilat

Illyria (asuntomessukohde 40) on tilava ja linjakas unelmien kivitalo Ibadete Nura-Berishan neljän hengen perheelle. Talomallia valittaessa erityisesti käytännöllisyys ja yksinkertaisuus määrittelivät tämän yksikerroksisen talon pohja- ja sisustusratkaisuja. 

Sisustuksessa on käytetty harmonisia vaaleita sävyjä. Kun sisustusta lähdettiin miettimään, toiveena olikin rauhallinen, lämmin ja harmoninen koti. Kodin asukkaiden taustaa ei ole unohdettu sisustusvalinnoissa. Perheen sukulainen toi Kosovossa käydessään 20 tiiltä isoisän rakentamasta talosta, joka tuhoutui sodassa, ja nyt nämä samaiset tiilet ovat osa perheen kodin sisustusta.

Mirror Line -tuotteet kohteessa

Mirror Line toimitti Illyriaan makuuhuoneiden kaapistot, ruokailutilan lasiseinäkkeet, vaatehuoneen sisustat sekä vierashuoneen ja eteisen säilytysjärjestelmät. Lähestulkoon kaikki kodissa tarvittavat kiintokalusteet toteutettiin kanssamme ja tietenkin tarkalleen perheen toiveiden mukaisesti.

Heti sisään astuttaessa Illyria toivottaa tervetulleeksi avaralla korkealla eteistilalla. Ruokailutilaa reunustavat korkeat lasiseinäkkeet, jotka Ibadete halusi tilaan tuomaan särmää ja jakamaan tilaa. Lasiseinät toteutettiin tyylillisesti mahdollisimman lähelle asunnossa olevia lasisia väliovia. Seinäkkeillä on korkeutta peräti 327cm ja niiden leveys on 40cm. Lisätietoa lasiseinätuotteistamme voit lukea täältä.

Illyria lasiseinä Mirror Line
Lasiseinäkkeet yhteishintaan 890,00€. Lasiovet voidaan toteuttaa myös ilman koko aukon leveydeltä kulkevaa yläkiskoa.

Vanhempien makuuhuoneessa on isot, tilantuntua ja valoisuutta, tuovat peililiukuovet. Kirkasta peiliä koristaa muuhun sisustukseen hyvin istuvat hiekan väriset teräskehykset kapealla profiililla. Ovet kätkevät sisäänsä huiman määrän säilytystilaa: hyllyjä, vaatetankoja sekä laatikoita. Sisältä löytyy myös korulaatikko, jonne saa kellot, korut ja muut pienet asusteet hyvään järjestykseen.

Illyria Mirror Line makuuhuoneen kaapisto
Makuuhuoneen liukuovikaapisto 270cmx270cm. Kaapistossa 3 kpl kirkas peili-liukuovet hiekka-kehyksellä. Kokonaisuuden hinta sisältäen kaapiston 1900,00€.

Lasten makuuhuoneissa on ulkonäöltään ja sisällöltään samanlaiset kaapit. Mitat on mietitty huoneiden koon mukaan – toiseen mahtui 120 cm:n kaapisto ja toiseen 150 cm:n. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että täsmälleen samat mitat harvemmin sopivat erilaisiin tiloihin. Kaapistoissa on täydellisesti huoneiden muuta värimaailmaa jatkavat beiget lasiovet kapealla valkoisella teräskehyksellä. Turvallisuutta tuovat hidastimet: ne hidastavat ovien sulkeutumista niin, ettei lasten sormet jää liukuovien väliin.

Illyria Mirror Line makuuhuoneen kaapisto
Lasten makuuhuoneen kaapisto. Liukuovet satiini beige. L. 120cm x K. 275cm. Kaapistoissa muun muassa laatikoita. Kokonaisuuden hinta 1250,00€
Illyria lasten makuuhuone liukuovet Mirror Line
Lasten makuuhuoneen kaapisto. Liukuovet satiini beige lasi. L. 150cm x K. 275cm. Kaapisto sisältää esim. laatikoita. Kokonaisuuden hinta 1290,00€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vierashuoneessa kaapisto on yksinkertaisen kaunis: ovien valkoinen sileä levy on kehystetty valkoisella 9 mm Twin-alumiinikehyksellä. Kaikki nämä kolme makuuhuoneen kaapistoa tehtiin kattoon asti ulottuvina, jolloin huonekorkeus 275cm saadaan hyödynnettyä eikä kaapiston päälle jää turhaa pölynkerääjää. Vierashuoneen kaapiston sisään piilotettiin totutusti jakotukki.

Eteisen kaapistoon valikoitui kirkkaat peilit sekä hiekan värinen kapea teräskehys. Rungossa on laatikoita ja hyllyväli sekä leveä tanko, johon mahtuu myös vieraiden takit.

Tuusulan Asuntomessut vierashuoneen Mirror Line kaapisto
Vierashuoneen kaapisto Twin alumiinikehyksellä. Kaapiston koko 150cm x 275cm. Kokonaisuuden hinta 980,00€.
Illyria eteisen kaapisto Asuntomessut
Eteisen kaapisto hiekka teräskehyksellä ja kirkkaalla peilillä. L. 180cm x K. 250cm. Vastaava kokonaisuus 1350,00€.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaatehuoneeseen haluttiin paljon tankotilaa sekä tietenkin samaa luonnollista värisävyä kuin muualla kodissa. Levyväriksi valikoitui kaunis Rustiikki. Tankotilan lisäksi Ibadete halusi piilottaa saranaovien taakse liinavaatteita. Saranaovilla vaatehuoneen ilme pysyykin helposti siistinä.

Vaatehuone Mirror Line
Saranaovikaapistot toteutettiin omilla rungoillaan, sillä takaseinä ei ollut tasainen.

Kommentit yhteistyöstä

Lapsiperheessä säilytysjärjestelmät helpottavat arkea, joten Nura-Berishan perhe halusi panostaa niihin. Vaihtoehtoihin tutustuttuaan Ibadete päätyi Mirror Lineen, sillä se tuntui heidän perheen tarpeisiin sopivalta. Viimeistään erittäin asiakaslähtöinen palvelu ratkaisi valinnan.
”Mirror Line on yksi parhaista toimittajista, joita olen käyttänyt tämän rakennusprojektin aikana. Kaikki tilauksesta asennukseen on sujunut erittäin täsmällisesti. Arvosanaksi voin antaa 10+.” – Ibadete kommentoi.

Kaikki kohteen kalusteet asensi yhteistyökumppanimme pk-seudulla toimiva JKS-Asennus.

Katso myös muut kohteemme Asuntomessuilla!

Mirror Line asuntomessuilla kohteet

Jos teilläkin tarvittaisiin kauniita säilytyskalusteita tai tilanjakajia, niin ole yhteydessä!