Esittelyssä Tuusulan Asuntomessukohde 8. Dekotalo Ruuti

4-henkisen perheen Dekotaloon toteutettiin jälleenmyyjämme Noblessa-keittiöt Hyvinkään kanssa simppeli ja tyylikäs eteisen liukupeiliovikaapisto.
01.08.2020

Dekotalo Ruuti

Dekotalo Ruuti (tsekkaa upea IG tili!) on asukkaidensa omien sanojen mukaan tavalliselle perheelle suunniteltu, kodin näköinen koti. Toiveiden kärkipäässä olleet avaruus, valoisuus ja tilantuntu ovat tässä korkeassa tummanpuhuvassa kohteessa toteutuneet näyttävästi!

Talon asukkaat ja tilat

Dekotalo Ruutiin (asuntomessukohde 8) muuttaa vanhempien – Julian ja Jarkon – lisäksi perheen vauhtikaksikko 2-vuotias Noel ja 3,5-vuotias Oliver. Tämä aktiivinen perhe on löydettävissä luonnon helman lisäksi kodin rauhasta. Tämän vuoksi kotiin on haluttu panostaa.
”Meille koti on paikka, jossa voi rauhoittua ja jossa kaikilla olisi tilaa toteuttaa omia mieluisia juttujaan.” kohteen tuleva asukas Julia Pärssinen kuvailee.

Näyttävä ulkokuori mustalla pystypaneloinnilla kätkee sisäänsä lämminhenkisen skandinaavisen kodin. Talon harjakatto yltää lähes kymmenen metrin korkeuteen, joten ylväyttä tästä talosta ei puutu. Etäisesti talo muistuttaa latoa! Talon kaksi parveketta ja terassi on toteutettu kekseliäällä tavalla sijoittamalla ne talon äärirajojen sisäpuolelle sisäänvetoisena. Nämä toimivat loistavasti Suomen säätiloissa, kun talon katto suojaa säällä kuin säällä.

Tässä talossa huoneistoalaa on 145 neliötä. Kodissa on panostettu erityisesti fiksuun tilankäyttöön ja valoisuuteen: avaraa tunnelmaa tuo toiseen kerrokseen ulottuva korkea olohuone, jota voi sanoa talon sydämeksi. Sisustustyyliltään Dekotalo Ruuti on skandinaavinen, eli siellä näkyy pehmeitä värejä. Musta on kohdetta ryhdistävä väri: mustan julkisivun lisäksi sama teema jatkuu yksityiskohdissa myös sisällä.
”Halusimme luoda tyylikkään mutta kodikkaan näköisen sisustuksen, josta näkyy, että koti on tehty asukkaita varten.” Julia kertoo.

Mirror Line -tuotteet kohteessa

Musta teema alkaa jo eteisestä, sillä heti ulko-ovesta sisään tullessa vastassa on mustat portaat ja suuret peililiukuovet mustin kehyksin.
”Peilikaapit ovat yksi lempiasiani talossa. Ne ovat mielestäni koko sisääntulon helmi – kauniit, tyylikkäät, ajattomat ja talon tyyliin sopivat.” – sanoo Julia.

Dekotalo Ruuti eteisen kaapisto Tuusulan Asuntomessut
Eteisen liukuovet. Kehys Classic Mini mattamusta, kirkas peili. Leveys 190cm, korkeus 250cm.

Tyylikkyyden lisäksi Julia halusi varmistaa liukuovikaapin käytännöllisyyden. Kaapistosta löytyy hyllyjä, koreja ja tankoja.
”Sisältö oli meille tärkeä, sillä kaapisto on eteisemme ainoa säilytystila. Meille suunniteltiin toimiva kokonaisuus, jossa on huomioitu myös perheen pienimmät.” Julia kehuu. Perhe iloitsee myös valinnastaan mustasta komeron rungosta. Se kätkee tummuudellaan hieman tavarakaaosta, luo arvokkuutta eikä likaannu yhtä helposti kuin valkoinen runko.

Dekotalo Ruuti eteisen kaapisto Mirror Line
Eteisen kaapiston koko 190cm x 2500cm. Koko kaapiston runko musta kalustelevy. Vastaavan kokonaisuuden hinta sisältäen liukuovet 1590,00€.

 

Kommentit yhteistyöstä

Julia hankki liukuovet jälleenmyyjämme Noblessa-keittiöiden kautta. Hänen mukaansa asiointi heidän kanssaan sujui alusta loppuun hyvin, ja asiat hoituivat käden käänteessä. Noblessan kautta tuli tietenkin myös kodin kaunis tumma keittiö.
”Asennus oli aivan mieletöntä. Asentajan kanssa oli helppo kommunikoida, ja toiveemme otettiin loistavasti huomioon.” Julia toteaa.

 

Tutustu myös muihin asuntomessukohteisiimme!

Ota rohkeasti yhteyttä jos voimme olla avuksi sinunkin liukuovi- ja kaapistohankinnoissa!