Eteinen selkeämmäksi tyylikkäillä liukuovilla

Iina Mattilan eteisen uudistamisessa tärkeitä asioita olivat siisteys, selkeys, kotimaisuus ja laatu. Referenssistä selviää, miksi Iinan valinta liukuoviksi oli Mirror Line.
18.06.2020


Eteinen on ensimmäinen huone, joka sisään astuessa on vastassa. Se myös luo ensivaikutelman kodista vierailijoille, vaikka usein eteistä pidetään vain säilytyspaikkana tavaroille ja kulkuväylänä muihin huoneisiin. Kuitenkin sen toimivuus on arjen kannalta tärkeää, eikä tyylikkyydestäkään tarvitse tinkiä käytännöllisyyden kustannuksella!

@sisustusjuttuja -Instagram-tiliä ylläpitävä Iina Mattila koki, että hänen rivitaloasuntonsa eteinen ajaa kyllä edelleen asiansa, mutta sen sisustus ei ollut muun asunnon tasolla. Komeroa hän ei tässä vaiheessa lähtenyt muuttamaan, mutta liukuovien hankkiminen oli listan kärkipäässä. Pelkästään liukuovien asentaminen vanhan komeron eteen tekee paljon, sillä takit ja kengät saa piiloon katseilta eikä käytännöllisyyskään kärsi. Alla olevasta ennen-jälkeen-kuvasta näkee hyvin, kuinka Iinan eteisessä kokonaisuus muuttui modernimmaksi. Myös saranaovien vaihtaminen liukuoviin on nopea tapa raikastaa eteisen ilmettä.


Eteisen liukuovet tuovat kontrastia sisustukseen

Aikaisemmin Iinan eteisessä oli henkarikaappi ja yllä pari pientä kaappia. Ongelmalliseksi hän koki sen, että eteinen näytti aina jokseenkin epäsiistiltä, kun pihavaatteet ja kengät olivat kaikkien nähtävillä. Lisäksi elämää nähnyt säilytyskomero ei sopinut enää sisustukseen.

Uudesta eteisestä Iina halusi selkeän kokonaisuuden, joten hänen valintansa oli mustat, kattoon asti ulottuvat liukuovet. Toisessa liukuovessa on musta WL-levy ja toisessa kirkas peili. Musta väri tuo tilaan uudenlaista ryhtiä ja tekee kokonaisuudesta kiinnostavan. Oviin valikoitui kapean profiilin kehykset liian raskaan vaikutelman välttämiseksi.
”Kotimme väripaletti koostuu luonnonsävyistä. Tiesin heti haluavani mustat liukuovet eteiseen ikään kuin kontrastiksi asunnon muuhun värimaailmaan.” – miettii Iina.


Kotimaisuus ja laadukkuus miellyttävät

Eteisen remontoimisen tavoitteena oli saada eteiseen selkeyttä ja siisteyttä. Liukuoviasioissa hän päätti luottaa Mirror Lineen, sillä se oli jo ennestään tuttu.
”Olen jo kauan seurannut Mirror Linea sosiaalisen median kautta, joten tuntui turvalliselta valita tutuksi tullut firma. Myös tuotteiden kotimaisuus vaikutti paljon ostopäätökseen. Tuen aina mahdollisuuksien mukaan kotimaisia yrityksiä mielelläni.” – Iina kertoo.

Eteisen liukuovissa eritysesti miellyttää tuotteiden laatu. Lopputulos oli juuri sellainen kuin hän toivoikin, sillä nyt Iina kokee asuntonsa eteisen olevan siisti ja selkeän näköinen. Hänestä tuntuu, että eteinen olisi mystisesti kasvanut leveyttä, vaikka tosiasiassa se kapeni pari senttiä liukuovien myötä.
”Olen saanut paljon positiivista palautetta eteisen liukuovista. Ehdottomasti paras hankinta pitkään aikaan!” – sanoo Iina.

Kaipaako sinun eteisesi kohennusta käytännöllisyydestä tinkimättä? Ota yhteyttä!