Mirror Line Brand Rep: Ruudukkolasiseinä toi toivotun ratkaisun tilanjakoon

Riikka (IG: linna_vuori) toimii yhtenä Mirror Linen Brand Repinä. Hänen kotinsa sai kauniin ruudukkolasiseinän jakamaan tilaa eteisen ja keittiö-olohuoneen välille.
30.10.2020

Syksyllä 2020 valitsimme Mirror Linen historian ensimmäiset Brand Repit.  He saivat toivomansa tuotteet kotiinsa. Yhteistyön aikana he esittelevät tuotteitamme Instagramissa ja kertovat ajatuksia yrityksestämme. Yhteistyökumppanuuksien myötä tutustutaan enemmän materiaalien valintaan, tilausprosessiin ja asentamiseen.  Myös asennusvideomme uudistetaan samalla!

linnavuori

Brand Repeistä ensimmäisenä esittelemme sisustamiseen keskittyvää linna_vuori -Instagram-tiliä ylläpitävän Riikan, joka sai kotiinsa mustaraamisen ruudukkolasiseinän. Hän asuu Hämeenlinnassa miehensä ja seitsemän lapsensa kanssa persoonallisesti sisustetussa kodissa, joka on valmistunut vuonna 2019.  Riikka opiskelee sisustussuunnittelijaksi, joten kodin jokainen sisustusratkaisu on loppuun asti mietitty.

Sisustustyyliään Riikka kuvailee skandinaaviseksi, rouheaksi ja kodikkaaksi. Brand Repejä valittaessa me ihastuimme hänen kotinsa persoonalliseen tyyliin ja Instagramista löytyviin toinen toistaan upeampiin kuviin. Keittiössä huomio kiinnittyy upeaan punatiiliseinään, ja talo on tulvillaan valoa ja avaruutta – tästä huolen pitävät isot ikkunat ja mieletön huonekorkeus.

Ruudukkolasiseinä tilaa jakamaan

ruudukkolasiseinä

Riikka kaipasi jotain tilanjakoelementtiä eteisen ja keittiö-olohuoneen välille. Tilassa oli ennen haasteena se, että eteismäisyys puuttui.
”Kaipasimme tilaan intiimiyttä ja sitä, ettei eteisestä näe suoraan keittiön tiskivuorta”- Riikka kuvailee.

Eteisen ja keittiö-olohuoneen välille toteutettiin ruudukkolasiseinä kirkkaalla lasilla ja mustilla Classic Mini -kehyksillä.  Tilanjakaja koostuu kolmesta osasta, joista yksi on kiinteä ja kaksi liikuteltavissa omilla kiskoillaan. Ovissa on kolme vaakajakoa, jolloin yhteen oveen muodostuu kahdeksan ruutua.  Tutustu myös muihin tilanjakovaihtoehtoihin blogissamme ”Tilanjakaja joka tilanteeseen”.

ruudukkolasiseinä

Ovet saa kätevästi koottua yhteen reunaan tarvittaessa, jolloin tiskivuorikaan ei ole heti näkyvillä sisään tullessa – varmasti jokaisen vanhemman toive!
”Tällainen kokonaisuus on ollut jo pitkään haaveissa, ja se sopii tuohon kohtaan täydellisesti!” Riikka iloitsee.

Haaveiletko sinäkin ruudukkolasiseinästä kotiisi? Tutustu lasiseiniimme tarkemmin!

Kotimainen perheyritys toimitti ruudukkolasiseinän

ruudukkolasiseinä
Ovien kehys Classic Mini mattamusta. Materiaalina kirkas laminoitu lasi. Liukuvissa ovissa soft close -hidastimet. Vastaavan kokonaisuuden hinta 2040,00€.

Riikka on valmis suosittelemaan Mirror Linea kenelle vaan, sillä hän kokee saaneensa erittäin hyvää asiakaspalvelua, ja asennuskin vaikutti erittäin ammattitaitoiselta. Tuote on juuri sellainen, kuin perhe toivoikin.
”Ruudukkolasiseinä on toiminut meillä aivan loistavasti ja tuonut kaivattua särmää ja intiimiyttä eteiseen, sillä se rajaa nyt eteisen omaksi selkeäksi kokonaisuudeksi.” toteaa Riikka.

Hän myös arvostaa sitä, että ruudukkolasiseinän toimittajana oli suomalainen perheyritys, jonka arvot pystyy allekirjoittamaan.
”Laadukasta, kotimaista käsityötä!”-Riikka toteaa lopuksi.

Pyydä tarjous lasiseinästä, jos sinunkin kotisi kaipaisi tilanjakajaa!

Kuinka Riikan ruudukkolasiseinän asennus tehtiin? Katso oheinen video!