Mirror Line Brand Rep: Tilanjako-ovi kuin kaunis koriste

Sarah kaipasi eteisen ja aulan välille tilanjako-ovea, joka ei veisi liikaa tilaa. Yläkantoinen tilanjako-ovi sopi täydellisesti talon muuhun sisustukseen ja on hyvä ratkaisu tilankin kannalta.
17.11.2020

Syksyllä 2020 valitsimme Mirror Linen historian ensimmäiset Brand Repit.  He saivat toivomansa tuotteet kotiinsa. Yhteistyön aikana he esittelevät tuotteitamme Instagramissa ja kertovat ajatuksia yrityksestämme. Yhteistyökumppanuuksien myötä tutustutaan enemmän materiaalien valintaan, tilausprosessiin ja asentamiseen.  Myös asennusvideomme uudistetaan samalla!

Sarah (IG: sarahkhomes) asustaa Nurmijärvellä puolisonsa ja viiden lapsensa kanssa. Perheen koti on sisustettu skandinaaviseen tyyliin: paljon valkoista pintaa kontrastinaan mustaa ja luonnonmateriaaleja. Erityisen paljon Sarah pitää tanskalaistyylisistä kodeista, joiden tyyliä hän on tuonut myös omaan kotiinsa. Brand Rep -valintoja tehdessämme huomiomme kiinnittyi Sarahin kauniiseen Instagram-fiidiin ja kekseliäisiin sisustusideoihin.

tilanjako-ovi

Kotiinsa Sarah kaipasi tilanjako-ovea kuraeteisen ja aulan välille. Toiveena oli käytännöllinen ratkaisu, joka olisi myös kaunis. Mirror Linen ratkaisut hän löysi Instagramin kautta.
”Ihastuin Mirror Linen lasiliukuoviin ja lasiseiniin. Niissä pidin erityisesti selkeälinjaisista ja siroista kehyksistä. Ajattelin, että tällainen tilanjako-ovi sopisi täydellisesti kotiimme tyyliin ja meidän tarpeeseen.” – Sarah kertoo.

Tilanjako-ovi jatkaa kodin muuta tyyliä

Sarah valitsi mustaraamisen tilanjako-oven. Tilassa oli omanlaisensa haasteet: ovi ei saanut aueta kuraeteiseen tilanpuutteen vuoksi, mutta sen ei myöskään haluttu vievän paljoa tilaa aulasta. Liukuovi olikin täydellinen ratkaisu tilaan, sillä seinälle avautuva tilanjako-ovi mahtuu kapeaankin kohtaan.

Ongelmana oli myös se, ettei kuraeteistä saanut aiemmin erotettua omaksi tilakseen. Sarah toivoi, että uusi tilanjako-ovi selkeyttäisi tiloja enemmän, ja tämä toive toteutui.
”Ovella saamme kuraeteisen erotettua omaksi tilakseen, jolloin äänet ja sotkut jäävät oven taakse. Nyt aulakin tuntuu kodikkaammalta.” – pohtii Sarah.

tilanjako-ovi
Sarahin yläkantoisessa tilanjako-ovessa on materiaalina kirkas laminoitu lasi, jota ympäröi mustat Classic Mini -kehykset. Yksi pystyjako ja kolme vaakajakoa muodostavat kahdekan ruutua. Vastaavan kokonaisuuden hinta on 895€.

Aulatilan avaruuden takia haasteena oli se, että tila oli hieman koruton. Tilanjako-ovelta hän toivoi myös, että ovi toisi ilmettä muuten vaaleaan tilaan ja se olisi myös kaunis
”Kaipasin tilaan sitä jotain, mitä tämä tilanjako-ovi sitten toi.” – Sarah miettii.
Tyyliksi valikoitui suosittu ruudukko, joka toistuu kodissa kauniisti myös ikkunoissa. Tässä yläkantoisessa tilanjako-ovessa on kirkas lasi, jota ympäröi musta Classic Mini -kehys.

Lue lisää erilaisista tilanjako-ovista!

Tilanjako-oven turvallisuus tärkeää lapsiperheessä

Sarahilla on kaksi päiväkoti-ikäistä lasta ja kolme koululaista, joten kodin kauneuden lisäksi käytännöllisyys ja turvallisuus määrittävät paljon sisustusvalintoja. Tilanjako-ovi on laminoitua lasia eli turvalasia, joten jos lasi menisi rikki, lasinsirut jäisivät kalvoon kiinni. Ovessa on myös soft close -hidastimet, joiden ansiosta ovi sulkeutuu pehmeästi, eivätkä sormet jää oven väliin. Hidastinten avulla ovea ei myöskään pysty paiskomaan, mikä sekin on tärkeä ominaisuus lapsiperheessä.
”Pidämme erityisesti oven hidastusmekanismista! Se toimii paremmin kuin mitä olisin ajatellut, eli ovi liukuu pehmeästi auki ja kiinni.” – Sarah sanoo.

Käytännössä tilanjako-ovi on toiminut todella hyvin. Kaikkien perheenjäsenten on helppo käyttää ovea, eikä turvallisuudestakaan ole tarvinnut tinkiä.
”Oven takana on hauska pelleilläkin! Tällaisetkin asiat merkitsevät lapsiperheessä.” Sarah hymyilee.

Asiakkaat usein miettivät, kuinka oven avaaminen onnistuu toiselta puolelta. Sarahin mukaan tämä sujuu helposti kuraeteisen puolella niin, että ovea työnnetään sivulle ristikon kohdalta.

tilanjako-ovi

Yhteistyö Mirror Linen kanssa mutkatonta

Sarah kokee, että on saanut alusta asti ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Myös tuotteen suunnittelu oli helppoa.
”Mittausohjeet olivat loistavat ja mallikuvat tuotteesta kätevät. Pystyin miettimään tarkasti mm. ruudukoiden määrän.” – Sarah kehuu.

Mittojen mukaan tehty tuote istuu Sarahin mukaan täydellisesti sille varatulle paikalle, eikä asentaessa tullut mitään yllätyksiä. Hän kokee, että asennus oli nopeaa ja ammattimaista, ja muutenkin koko prosessista on jäänyt hyvä maku.
”Suosittelisen lämpimästi Mirroa Linea, koska heillä on ystävällistä, nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Heidän tuote on loistava ja  laadukas kokonaisuus, joka ylitti odotukseni.” toteaa Sarah lopuksi.

Onko sinulla tarvetta tilanjako-ovelle? Jätä tarjouspyyntö!

Katso kuinka Sarahin tilanjako-oven asennus tapahtui!