Mona Visuri – Unelma-asunnon viimeinen silaus lasiseinällä

05.11.2019

Upea visuaalinen ruudukko lasiseinä

Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line ja Mona Visuri

Ihana lifestyle bloggaaja Mona Visuri otti meihin yhteyttä tilanjako-tarpeessaan ja hieman pidemmän mietinnän ja etsimisen jälkeen Mona bongasi sivuiltamme lasiseinän ja ihastui siihen heti!

Monan kodissa suurimpana puutteena ja ongelmana oli olohuoneen ja makuuhuoneen välinen oviaukko. Kyseisessä kohdassa ei ollut minkäänlaista näkö- tai kulkuestettä, saati sitten tilaa jakavaa ovea. Varsinkin lapsiperheen arkea elävät ihmiset ymmärtävät sen, että välillä on hyvä saada rauhoitettua tilannetta. Monaa viehätti myös lasiseinän ulkonäkö, tottakai.

Tämä neutraali, valkoinen, avara ja valoisa asunto kaipasi kipeästi kontrastia ja katseenvangitsijaa. Tarvittiin ”sitä jotain” tuomaan särmää sisustukseen. Edellä mainitut ongelmat saatiin ratkaistua upeasti meidän ruudukko tilanjako-ovilla.

”Mirror Linen suunnittelema ja teettämä upea lasinen liukuovi/lasiseinä mustilla karmeilla täytti tämän puutteen paremmin, kuin olisin koskaan osannut edes toivoa. Matkalla oli hieman mutkia, mutta niistäkin selvittiin loistavalla suunnittelulla.” – Kommentoi Mona lopputulosta.

Lasiseinä

Lasiseinä-ratkaisut asiakkaan tarpeisiin

Monan kohteessa haasteen lasiseinälle aiheutti oviaukon patterit ja putket. Kokemuksesta voimme kertoa, että harvemmin löytyy kohdetta jossa ei jotain pientä haastetta toteutukselle olisi, mutta yleensä ne saadaan myös ratkaistua! Ovia ei myöskään haluttu aukeavaksi seinää pitkin, jotta ne eivät aiheuttaisi turhaa lisähaastetta kalusteiden sijoittamiselle, eivätkä veisi tilaa.

Tarkalla mitoituksella toteutimme kiskot täyttämään koko oviaukon, mutta ovet kulkemaan putkien edessä, jolloin edes kotelointia putkille ei tarvittu. Tämä oli tietenkin myös asiakkaan toivoma toteutus.

Kulkuaukko tässä kapeahkossa toteutuksessa jäi n. 70 senttiseksi, eikä oviin siispä myöskään tarvittu pystyjakolistaa vaan ovet jaettiin vaakajaolla viiteen ruutuun. Toteutuksessa on käytetty kotimaista Classic Mini -kehystämme, mattamustana. Kirkas lasi ovissa on turvalasia.

Lasiseinät myös pieniin asuntoihin

Lasiseinä

”Mä en vois olla tyytyväisempi. Tästä tuli niiiin hyvä!”

Monan ja hänen perheensä asuttama kolmio on loistoesimerkki siitä, miten lasiseinä ratkaisulla saadaan upeaa ulkonäköä ja käytännöllisyyttä myös ”tavallisiin” asuntoihin. Erityisesti pieneen asuntoon saadaan näppärää tilanjakoa ja upeaa valoisuutta samassa paketissa.

Monan blogipostauksen ja pidemmän videon aiheesta löydät tästä linkistä

Lisää tietoa lasiseinistä >>>