Naantalin Asuntomessut: Mirror Line -lasiseinä kohteessa Rauhalanrinne

Naantalin Asuntomessuilla ovensa avaava Rauhalanrinne sai tilanjakajaksi suositun lasiseinän.
07.07.2022

Talon asukkaat ja tilat

Lammin Betonin kohde Rauhalanrinne (numero 23) on Tuulin, Jannen ja 1,5-vuotiaan Eemilin tuleva koti. Tämä upea kivitalo on suunniteltu niin, että arki siinä olisi perheelle mahdollisimman sujuvaa. Pohjaratkaisua hiottiin huolellisesti moneen kertaan, jotta kaikki halutut toiminnot saatiin hyvin sovitettua kotiin. Yläkerrassa on iso olohuone-keittiötila sekä kaksi makuuhuonetta. Alakerrasta löytyy vanhempien makuuhuone, pukeutumiskeskus (vaatehuoneen ja kodinhoitohuoneen yhdistelmä), vieras-/TV-huone, saunatilat ja alaterassi porealtaalla.

Kivitalon sisustuksen suunnittelussa haettiin ajattomia, luonnonläheisiä ja neutraaleja skandinaavisia ratkaisuja ja sävyjä. Värivalinnat tehtiin niin, että ne sopisivat messualueen upeaan kallioiseen ja metsäiseen ympäristöön. Teemana sisustuksessa ovatkin metsäluonto, saaristo sekä kodikkuus. Pienillä yksityiskohdilla, kuten puun käytöllä sisustuksessa, tekstiileillä, valaisimilla ja pienillä sisustustavaroilla tuotiin sisustukseen eloa, väriä ja kontrastia. Lisäksi tavoiteltiin kestäviä ja helppohoitoisia materiaaleja lapsiperheen arkeen.

Lasiseinä Rauhalanrinteessä

Naantalin Asuntomessut Rauhalanrinne - Mustaraaminen Mirror Line lasiseinä Naantalin Asuntomessut Rauhalanrinne - Mirror Line lasiseinä mustilla alumiinikehyksillä ja kirkkaalla lasilla

Rauhalanrinne sai suositun mustaraamisen lasiseinän alakerran aulan ja vieras-/TV-huoneen väliin tilanjakajaksi. Lasiseinässä on kaksi liukuovea kirkkaalla laminoidulla lasilla, mustilla Classic Mini -alumiinikehyksillä sekä kahdella vaakajakolistalla. Molemmissa ovissa on hidastimet, joilla ovet saa avautumaan ja sulkeutumaan pehmeästi. Vastaavan kokonaisuuden hinta on n. 920€.
”Ovi on todella tyylikäs tässä tilassa, ja mustat yksityiskohdat tuovat hienoa kontrastia valkoisiin seiniin. Kahdella ovella kulkuaukkokin jäi vielä mukavan leveäksi.” – Tuuli kertoo.

Aulaan tulviva valo haluttiin hyödyntää myös ikkunattomassa vieras-/TV-huoneessa, joten oveksi haluttiin lasiovet.  Ovi tulee pääsääntöisesti olemaan auki, joten perinteiset pariovet olisivat vieneet seinätilaa, eivätkä ne olisi oikein luontevasti mahtuneet aukeamaan kyseisessä kohdassa. Nyt vieras-/tv-huoneeseen saa tarvittaessa oman yksityisyyden ja hiljaisuuden laittamalla liukuoven kiinni. Lasinen liukuovi sitoo myös tietyllä tavalla vieras-/tv-huoneen osaksi muuta tilaa, kun oviaukosta näkee sisään, eikä huonetta ole blokattu umpinaisella ovella. 
”Tuote tuntuu erittäin laadukkaalta. Itse pidän siitä, miten pehmeästi ja äänettömästi liukuovet liikkuvat kiskoillaan. Se on todella hyvä, sillä nyt taaperomme leikeissä ovet eivät pääse kolahtamaan seinään.” – Tuuli iloitsee.

Asukkaiden kommentteja yhteistyöstä

Naantalin Asuntomessut Rauhalanrinne - Mirror Line lasiseinä on kaunis sisustuselementti ja samalla käytännöllinen tilanjakaja

Tuuli ja Janne ihastuivat Mirror Linen lasiseinään Lohjan Asuntomessuilla, ja rakennusvaiheessa yrityksemme tuli mieleen, kun aulatilan ovivaihtoehdot tulivat ajankohtaiseksi.
”Mirror Linen tuotteista oli laadukas ja tyylikäs kuva, joten valinta oli meille helppo.” – Tuuli ja Janne kertovat.

Perheen mielestä kaikki sujui hyvin tilauksesta asentamiseen, sillä heidät pidettiin jatkuvasti ajan tasalla, missä mennään ja koska mitta- ja asennuskäynnit ovat. 
”Yhteistyö ja kommunikointi olivat erittäin sujuvaa ja ystävällistä.” – Tuuli ja Janne toteavat.

Lopputulos oli juuri sitä, mitä he olivat toivoneet ja kuvitelleet aulatilaa suunniteltaessa. Ovi sopii tilaan kauniisti, sillä heillä on muutenkin paljon mustia yksityiskohtia kodisaan, mm. mustat pistorasiat.
”Ovi toimii tilanjakajana, mutta on samalla myös tyylikäs sisustuksen yksityiskohta.”

Tutustu Naantalin Asuntomessukohteisiimme täällä.
Haaveissa lasiseinä? Pyydä tarjous, niin tehdään haaveistasi totta!

Asennuksen ja mittauksen kohteessa suoritti jälleenmyyjämme Unique Home.