Naantalin Asuntomessut: Mirror Line -tuotteet kohteessa Koti Neulanen

Koti Neulanen on Naantalin Asuntomessukohde, josta löytyy Mirror Linen liukuovikaapisto ja vaatehuone.
07.07.2022

Naantalin Asuntomessut - Mirror Line -tuotteet kohteessa Koti Neulanen - liukuovikaapisto ja vaatehuone

Kohteen asukkaat ja tilat

Naantalin Asuntomessualueelle nouseva CLT-talo Koti Neulanen (kohdenumero 29) on Suvin, Markuksen ja heidän kahden tyttärensä tuleva unelmakoti. Koti Neulanen on rakennettu perheen tarpeet huomioon ottaen, sillä sisustuksessa materiaaleiksi on valittu lapsiperheen kulutusta kestäviä pintamateriaaleja. Muutenkin sisustusta on toteutettu paljon lasten ehdoilla, ja perheen pienimmät onkin aktiivisesti otettu mukaan suunnitteluun!
 
CLT-talossa on paljon puupintaa, joten kodin sisustus on tehty tästä lähtökohdasta käsin. Valintojen täytyi sointua yhteen puupinnan kanssa – sisustuksessa onkin käytetty paljon luonnollisia materiaaleja. Kaiken kaikkiaan sisustusta voisi kuvailla pehmeän skandinaaviseksi, koska kodissa on paljon vaaleita sävyjä. Kontrastia tuovat kauniisti mustat yksityiskohdat. 
 

Koti Neulasen eteisen liukuovikaappi

Koti Neulasessa on eteisen liukuovikaapisto ja vaatehuone Mirror Linelta. Heti eteisessä messuvieraat tervetulleeksi toivottaa peililiukuovet, jotka kätkevät taakseen paljon säilytystilaa. Peililiukuovia on kolme kappaletta, ja niissä materiaalina on trendikäs pronssi peili. Kehyksenä on musta Twin-alumiinikehys ja runkona musta väre. Ovet on lapsiperheen tarpeet ajatellen varustettu hidastimilla.
”Eteisen liukuovikaapiston pronssi peili yhdistettynä kuparin väriseen mattoon toimii todella kivasti ja lisää pehmeyttä eteistilaan. Pronssi peili on ollut ihan nappivalinta! ” – kuvailee Suvi.

Kolmimetrisessä kaapistossa on runsaasti tilaa takeille, nimittäin tankotilaa on kahdessa osiossa. Yhdestä osiosta löytyy hylly- ja laatikkotilaa asusteille ja pienemmille vaatekappaleille. Vastaavan kokonaisuuden hinta on 2780 €.

Naantalin Asuntomessut Koti Neulanen - Mirror Line liukuovikaapisto pronssilla peililläNaantalin Asuntomessut - Koti Neulanen - eteisen liukuovikaappi

Koti Neulasen vanhempien vaatehuone

Vanhempien vaatehuoneen materiaalina on valkoinen väre. Vaatehuoneessa tilaa oli melko vähän, joten tila haluttiin saada hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti. Vaatehuoneeseen tuli yhdelle seinälle kaapisto, joka yltää lattiasta kattoon. Toiveena oli saada paljon tankotilaa, laatikoita ja saranaovikaapit push-to-open -mekanismilla yläosaan. Tällainen vaatehuone maksaa n. 2250 €.

Kaapiston alaosassa säilytetään kätevästi arkivaatteita, kun taas saranaovien taakse saa kätevästi säilöön harvemmin käytössä olevia vaatteita ja kodin tekstiilejä.
”Vaatehuoneeseen haettiin kahden aikuisen tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Vaikka vaatehuone ei ole kovin suuri, saatiin koko huonekorkeus hyödyntämällä reilusti säilytystilaa. ” – Suvi kertoo.

Naantalin Asuntomessut Koti Neulanen - Mirror Line vaatehuone yltää lattiasta kattoon

Sekä eteisessä että vaatehuoneessa on johtoja ja talotekniikkaa kaapistojen takana, joten nämä täytyi ottaa huomioon suunnitelmia tehdessä. Mm. eteisen kaapiston takana kulkevat johdot saatiin piiloon tavallista korkeammalla sokkelilla ja taustalevyllä. Kaikenlaiset toteutukset ovat onneksi mahdollisia, kun kyseessä on mittatilaustuote.
”Lopputulos on todella siisti, eivätkä ratkaisut vie säilytystilaa pois kaapistosta.”

Asukkaiden kommentit yhteistyöstä

Markus ja Suvi ovat todella tyytyväisiä yhteistyöhön Mirror Linen kanssa. He suosittelevat Mirror Linea muillekin rakentajille, jotka arvostavat tuotteiden laatua ja luotettavaa toimitusta ilman yllätyksiä. Rakennusprojektissa erittäin tärkeänä he ovat pitäneet sitä, että aikataulut toteutuvat sovitusti.
”Sillä on tänä päivänä todella iso arvo!”- Markus ja Suvi toteavat.

Tutustu Naantalin Asuntomessujen kohteisiin täällä.
Onko sinulla suunnitelmissa liukuovikaapisto tai vaatehuone? Pyydä tarjous!

Asennuksen ja mittauksen kohteessa suoritti jälleenmyyjämme Unique Home.