“Nyt pojan jalkapallovarusteille on vihdoin tilaa”

Kun Nina Thomson perheineen osti muutama vuosi sitten uuden talon, yhdessä makuuhuoneessa oli jo valmiina vaatekaappi. He eivät kuitenkaan pitäneet sen koosta eivätkä ulkonäöstä. Siksi he päättivät sen pitämisen sijaan ostaa uuden tilavamman vaatekaapin Mirror Lineltä.
24.01.2020

Nina Thomsonin uuteen taloon kuuluneissa vaatekaapissa ei ollut hyvää säilytystilaa. Perhe ei pitänyt myöskään siitä, että kaapiston ja katon väliin jäi niin paljon turhaa tilaa.

– Kaappien päälle kerääntyi paljon tavaraa, mikä sai koko huoneen näyttämään paljon sotkuisemmalta kuin se oikeasti olikaan, Nina kertoo.

Perhe päätti vaihtaa olemassa olevan vaatekaapin sellaiseen, johon mahtuu enemmän tavaraa ja joka käyttää koko tilan hyödyksi.

– Valitsimme Mirror Linen, koska heillä oli suuri valikoima. Kaapistot vaikuttivat laadukkailta ja hyvin suunnitelluilta. Pidimme myös siitä, että kaapin koon ja sisustan sai muokata omien tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.

Mustakehyksinen komero

Thomsonin perheen tyylikkäässä vaatekaapissa musta runko ja mustat Classic Mini kehykset on yhdistetty kirkkaaseen peiliin. Jakolistoilla kaapistoon luotiin myös suosittua ruudukkokuviota.

Vaatekaapin nopea ja sujuva toimitus

Ninan mukaan materiaalien ja värien päättäminen oli helppoa.

– Minulla oli melko vahva ajatus siitä mitä halusin, joten päätös syntyi nopeasti. Sain myös paljon hyviä vinkkejä Mirror Linen myyjältä ennen tilausta. Kaikki meni nopeasti ja sujuvasti, ja sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini.

Kun muutaman viikon päästä oli toimituksen aika, komero saapui perheen kotiin silloin kuin pitikin, sovittuun aikaan.

– Kaapistoa toimittanut mukava ja avulias kuljettaja oli vielä ehdottomasti plussaa. Toimituksen jälkeen kasasimme kaapiston kokoon itse. Kaikki meni hyvin, vaikka kokoamiseen menikin vähän kauemmin kuin olimme alunperin ajatelleet, Nina sanoo.

Koko tila hyödynnettynä säilytykseen

Suurin syy siihen, miksi Nina ja hänen perheensä hankkivat uuden vaatekaapin, oli kaikki hänen poikansa vaatteet jotka jouduttiin aiemmin jättämään näkösälle. Edellinen kaappi oli yksinkertaisesti liian pieni.

– Nyt hänellä on vihdoin tilaa kaikelle, talvivaatteista jalkapallovarusteisiin ja kenkiin. Kaapistoon mahtuu niin paljon, että sinne jäi vielä hyvin tilaa muillekin poikani tavaroille, Nina kertoo ja ilmoittaa, ettei voisi olla tyytyväisempi uuteen liukuovikaapistoon.

– Siitä tuli ihan huippu hyvä! Sekä ulkonäkönsä että toimintojensa puolesta. Suosittelen ehdottomasti Mirror Linea myös kaikille muille jotka suunnittelevat vaatekaapin hankintaa.

Toimivan vaatekaapin suunnittelu on tärkeää

Haluatko tietää lisää Mirror Linen tuotteista? Ota yhteyttä niin voimme luoda yhdessä juuri sinun toiveidesi mukaisen säilytysjärjestelmän!