Räätälöity kaksipuolinen komero vanhaan pirttiin tilanjakajaksi

Tutustuttuaan Oulun Rakentaja 2018 -messuilla Mirror Linen toimivaan liukuovikomeroon, Nikulan perhe sai aimo määrän sisustusinspiraatiota. Anne Nikula palasi omakotitaloonsa Siikajoella suunnittelemaan miehensä kanssa uutta komeroa remontoitavaan vanhaan pirttiin.
29.12.2018

Tutustuttuaan Oulun Rakentaja 2018 -messuilla Mirror Linen toimivaan liukuovikomeroon, Nikulan perhe sai aimo määrän sisustusinspiraatiota. Anne Nikula palasi omakotitaloonsa Siikajoella suunnittelemaan miehensä kanssa uutta komeroa remontoitavaan vanhaan pirttiin.

 

”Pieneen, sisustuksen näkökulmasta haastavaan tilaamme piti saada toimiva liukuovikomero. Tutustuimme Mirror Linen tuotteisiin ja päätimme, että heidän ratkaisu oli oikein hyvä”Anne Nikula muistelee ja jatkaa:

”Me ei edes kyselty tarjouksia muilta valmistajilta. Minä olen sellainen ihminen, joka tietää mitä haluaa. Jos ratkaisu on hyvä, niin siitä kannattaa maksaa”, nauraa Anne.

Oulun Rakentaja 2018 -messuilla Nikulaa miellytti Mirror Linen esillä olleen komeron hieno tummanharmaa väri sekä toimiva kiskomekanismi.

”Messuilla näkemämme komero oli vaan niin soma! Myös ovet ja laatikot liukuivat erittäin hyvin. Sormet eivät jääneet väliin, koska hidastinmekanismi jarruttelee varovasti loppua kohti. Siten tällainen komero sopii hyvin myös perheille, joilla on lapsia.”

Pauli ja Anne Nikulan yhteisen aivoriihin ja mittauksen lopputuloksena syntyi uniikki komerosuunnitelma, jonka he välittivät Mirror Linen asiantuntijoille. Komero suunniteltiin kaksipuoliseksi: eteisen puolelle ideoitiin vierasnaulakko ja keittiön puolelle asennettiin hyllyjä sekä laatikkoja. Kummallekin puolelle komeroa asennettiin liukuovi peilillä, joka liukuu toisen komeron seinää myöten.

Tilaus tehtiin keväällä ja sovittiin toimitus elokuulle. Nikulan perhe kääri hihat ja aloitti kasaamaan upouutta komeroaan ohjeiden mukaan. Kahdessa illassa mittatilauksena valmistettu tummanharmaa komero oli saatu pystyyn ja täydelliseen käyttökuntoon.

Eteisen puoleiseen komeroon asennettiin vaatetanko yhdessä tasossa, laatikko villasukille sekä kaksi hyllyä. Keittiön puolelle Nikulan suunnittelun mukaan tuli silityslaudan lokero, 4 laatikkoa, tietokoneen taso sekä 3 hyllyä.
”Haaveenani oli vaihtaa pirtin lattiat tummanharmaiksi ja saada tähän tilaan samanvärinen komero. Uudessa liukuovikaapistossamme on harmaata ylhäällä ja alhaalla sekä valkoiset listat. Komero on kokonaan tehty harmaista hyllylevyistä”, kertoo Anne Nikula.
Uusi räätälöity komero toi Nikulan kotiin uutta ilmettä.

”Komerosta tuli jopa parempi kuin mitä me odotettiin!”,  iloitsee Anne.

”Annan Mirror Linelle kiitosta mittatilaustyön hyvästä toteutuksesta. Me ollaan tyytyväisiä komeron käytettävyyteen, Mirror Linen tarjoamaan palveluun sekä nopeaan kotiintoimitukseen.”

 

Onko kaapiston uusiminen teillä ajankohtaista?

Oman kaapistosi suunnittelua varten lataa tästä komeropiirrospohja ja lähetä se lähimmälle jälleenmyyjällemme tai meille tehtaalle. Me varmistamme oman suunnitelmasi toimivuuden!