Raikkaampaa ilmettä uudella liukuovikaapistolla

Salmisen perheen Pasilan asuntoon tuli koko eteisen mittainen liukuovikaapisto. Mittausvaiheessa ilmennyt virhe saatiin ripeästi korjattua ja kaapisto asennettua paikalleen mainiosti aikataulussa.
02.11.2018

Helsingin Pasilassa miehensä kanssa asuva Jonna Salminen oli jo pitkään kaivannut vuonna 1976 rakennetun kerrostalokotinsa eteisen kaapistoon uutta ilmettä. Pariskunta ei ollut tyytyväinen alkuperäisen kaapiston ulkonäköön eikä toiminnallisuuteen, joten vanha ovellinen kaapisto sai lähteä. Sen tilalle asennettiin koko eteisen mittainen uusi Mirror Linen liukuovikaapisto.

Pariskunnan asettamat vaatimukset kaapistolle olivat aika lailla selkeät. Salminen antoi Metropolikalusteen asentajalle oman kaapistosuunnitelmansa pohjaksi. Asentaja osasi ehdottaa vaihtoehtoista säilytysratkaisua, jolla tilankäyttö saatiin tehokkaaksi ja silmää miellyttäväksi.

”Päävaatimuksenamme oli, että kaappiin, joka on jaettu puoliksi, mahtuisivat kaikki minun ja mieheni tavarat. Myös asentajalta löytyi aika kivoja ja käytännöllisiä ehdotuksia. Esimerkiksi siivouskaappi sijoitettiin kaapiston keskelle, jotta se ei olisi ensimmäinen asia, mikä tulee esille kaappia avatessa”, Salminen kertoo liukuovikaapiston sisällöstä.

Saumattoman näköinen soma-piilokehys

Myös Salmisen vanhemmilla on käytännöllinen Mirror Linen kaapisto kodin eteisessä. He olivat kehuneet matalia liukuovien kiskoja, jotka on helppo pitää puhtaana.

”Vanhempani tiesivät Mirror Linen, joten sitä kautta olin tutustunut yrityksen tarjontaan jo aiemmin. Olin kuullut positiivisia asioita ja tiesin, että heidän kiskot toimivat mainiosti. Tavallisiin syviin liukuihin jää helposti roskaa, joten niiden siivoaminen voi olla hankalaa. Emme halunneet tapella liukuovien kanssa”, Salminen kuvailee kaapistouudistuksen taustoja.

Salmisen liukuovikaapiston runko on toteutettu peililiukuovien taakse, jotka ovat asennettu lattiasta kattoon ja seinästä seinään. Ovissa on soma-piilokehys, joka luo yhtenäistä näyttävää peilipintaa.

”Näyttää siltä, että koko eteisen seinä olisi peiliä. Saumattoman näköinen”, iloitsee Salminen.

Neliovisessa kaapistossa on hyllyjen lisäksi lisävarusteina laatikoita sekä vaatetankoja yhdessä tasossa. Sen lisäksi siivouskaapin lisävarusteena on imurin letkun pidike ja korit.

Mitoitusongelma korjattiin sujuvasti

Myyjän kanssa tehdyn alustavan suunnitelman jälkeen kaapistoratkaisun luonnos jalostui asentajan tehtyä mittaustyöt paikan päällä. Mutta kaappien saavuttua asennusvaiheessa huomattiin mittausvirhe.

”Kun valmiit kaapit tulivat noin 2-3 viikon päästä suunnittelusta, asennusvaiheessa huomattiin, että yhdet laatikostot eivät aukea, koska niiden tielle tulee liukuovi. Ongelma kuitenkin ratkaistiin. Asentaja suoritti mittauksen uudestaan. Tilattiin uudet kapeammat laatikot ja tehtiin lisäpala sivuun”, muistelee Salminen.

Parin viikon käyttökokemuksen jälkeen ajatukset Mirror Linen kaapistosta ovat hyvin positiiviset.

”Antaisin Mirror Linelle kiitosta ongelman ratkaisusta ja siitä, että asia hoidettiin kunnialla loppuun. Lopputulos on todella hyvä, olen tyytyväinen. Kaapista tuli sen näköinen, mitä haluttiinkin. Uusi kaapisto tuli ilmenneestä ongelmasta huolimatta aikataulussa”, kiittelee Salminen.

Pariskunta arvostaa, että hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä.

”Meille oli selvää, että valitsemme kaapiston Mirror Lineltä, koska hinta-laatusuhteeltaan se oli paras vaihtoehto. Myös liu’un muoto ratkaisi valinnan”, Salminen kertoo valintakriteereistään ja jatkaa:

”Voin suositella Mirror Linen kaapistoja. Itse asiassa, olemme suunnittelemassa kylpyhuoneremonttia, jonka yhteydessä ajattelemme asentaa uuden kaapiston. Vaikka virheitä tuli, niin hyvin ne saatiin korjattua. Luotan täysin siihen, että tulevaisuudessakin Mirror Line voi tehdä meille myös hyvän kylpyhuonekaapiston.”

 

Jätä tarjouspyyntö omasta täydellisestä kaapistostasi!