Rajakankaan kaapistojen facelift

Ulla-Maija Rajakangas sai raikkaampaa ilmettä ja parempaa toiminnallisuutta kotinsa säilytystiloihin Mirror Linen kaapistoilla. Rajakangas arvostaa Mirror Linen avaimet käteen -toimitusta ja hyvää hinta-laatusuhdetta.
04.07.2018

Helsingin Kurkimäessä asuva Ulla-Maija Rajakangas halusi kotinsa säilytysjärjestelmiin modernia toiminnallisuutta ja uutta ilmettä. Rajakankaan luhtitalokolmion tilankäyttö vaati parantamista kaapistojen osalta ja vaihtoehtoja punnittuaan hän päätti pyytää tarjouksen Mirror Lineltä.

 
”Valitsin Mirror Linen liukuovikaapistot, koska hinnan lisäksi kokonaisratkaisu purkamisineen, asennuksineen ja toimitusaikoineen olivat erinomaiset”, Rajakangas kertoo valintakriteereistään.
 
”Vanhat 1980-luvun ovelliset kaapit saivat lähteä – niiden ovet veivät tilaa ja rakenne oli vääränlainen. Vaihdoimme kaikki makuuhuoneen, työhuoneen ja eteisen kaapit Mirror Linen liukuovikaapistoihin”, Ulla-Maija Rajakangas kuvailee komerouudistuksen taustoja.
 
Rajakangas suunnitteli Metropolikalusteen asentajan kanssa kaapistokokonaisuudet paikan päällä, jotta toteutus vastaisi täysin tilan ja asukkaan asettamia vaatimuksia.
 
”Asentaja mittaili kaapistojen paikat ja samalla käytiin keskustelua, kuinka paljon haluan tilaa koreille ja hyllyille. Valitsin liukuovikaapistojen lisätarvikkeiksi vaatetankoja ripustettavia vaatteita varten. Piirrosten mukainen kaapisto laitettiin tilaukseen ja sovittiin asennuspäivä”, Ulla-Maija Rajakangas kertoo.
 

Kaapistot avaimet käteen -toimituksena

Uusien kaapistojen asennus sujui Rajakankaan mukaan hienosti ja sovitussa aikataulussa.
 
”Asennus tapahtui ennalta sovittuna ajankohtana. Vanhat kaapistot purettiin ja Mirror Linen uudet liukuovikaapistot asennettiin siististi. Arvostan sitä, että saan tilaamani tuotteet toimitettuna juuri silloin, kun minulle on luvattu. Vielä kun saan hyvään hintaan avaimet käteen toimituksen, olen hyvin tyytyväinen”, Rajakangas sanoo.
 
Rajakankaan kaapistojen ja liukuovien valkoista ja harmaata yhdistävä värimaailma istuu hyvin kodin muuhun tyyliin ja sisustukseen. Ulla-Maija Rajakankaan mielestä uudet kaapistot ovat käytettävyydeltään mukavat ja hän suosittelee Mirror Linen komeroratkaisuja muillekin.
 
”Mirror Linen tuotteet ja palvelut sopivat heille, jotka haluavat omaan tyyliin ja tarpeisiin soveltuvat yksilölliset kaapistot kokonaispalveluna”, Rajakangas arvioi.
 
”Jos myydään jotain tavaraa ja se luvataan toimittaa ajassa x, niin odotan, että saan mitä luvataan. Mirror Line, jälleenmyyjä ja asentajat lunastivat tässä hienosti lupauksensa”, Ulla-Maija Rajakangas kiittelee ja lisää:
 
”Kaapistoissani ovat hinta ja laatu kohdallaan. Minulla on nyt oikein hyvät liukuovikaapistot.”

 

Onko kaapiston uusiminen teillä ajankohtaista?

Lataa tästä ilmainen opas, joka on tarkoitettu kaikille kaapiston uusimista suunnitteleville.

Kiinnostuitko pääkaupunkiseudun jälleenmyyjästämme Merkkikaluste Metropolista? Lue täältä heidän jälleenmyyjäesittelynsä.

Täältä löydät kaikki jälleenmyyjiemme yhteystiedot.