”Saimme juuri sellaiset kaapistot kuin halusimme”

Mirror Linen nykyaikaisilla ominaisuuksilla varustetut säilytysratkaisut sopivat moneen tyyliin. Ylihärmäläisen nuorenparin ostaman, 106 vuotta vanhan maalaistalon uusittuun sisustukseen peililiukuovet istuvat kuin nenä päähän.
20.05.2016

Täysi remontti yli 100-vuotiaaseen taloon

 

Mirror Line toimitti syksyllä 2015 liukuovikaapit ylihärmäläisten Emilia Takalan ja Risto Laakson uuteen kotiin, jolla oli ikää jo kunnioitettava määrä.

”Ostimme 106 vuotta vanhan tilan, joka on Emilian perheen sukutila. Se oli remontin tarpeessa, ja sen myötä myös kaappeja tarvittiin”, kertoo Risto lähtötilanteesta.

”Kaverini tiesi Mirror Linen ja sitä kautta olin tutustunut siihen jo aiemmin. Olin kuullut positiivisia asioita, ja tiesin, että heillä homma toimii. Siksi meille oli selvää, että valitsemme kaapit Mirror Linelta”, Risto perustelee.

Emilia ja Risto tutustuivat Mirror Linen liukuovikaapistoihin yrityksen nettisivuilla ja löysivät mallin, joka sopi heidän haluamaansa tyyliin.

”Kyselimme tätä tiettyä mallia ja saimme juuri sellaisen kuin halusimme. Tilasimme eteiseen liukuovikaapit, joissa on peilit ja ristikkokoriste yläosassa. Meillä on muuallakin sisustuksessa kyseistä ristikkokuviota, joten tämä malli sopi tyyliimme kuin nenä päähän”, Risto kertoo.

Mirror Linen toimitusprosessiin ja palveluun he ovat kaikin puolin tyytyväisiä.

”Annoimme kaappien mitat, ja siltä pohjalta Mirror Line toimitti ne sovitussa aikataulussa. Se oli ihan läpihuutojuttu, mitään ongelmia ei ollut.”

”Palvelu Mirror Linella oli hyvää, siellä oltiin ihmisinä toisessakin päässä. Heitä oli helppo lähestyä.”

Kaapistot sopivat tyyliin täydellisesti

Lopputuloksesta kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Koko koti on remontoitu katosta lattiaan tyylikkään nykyaikaiseksi, mutta kuitenkin vanhan talon henkeä noudatellen. Mirror Linen toimittamat liukuovikaapit istuvat saumattomasti tyyliin ja tuovat käytännöllistä säilytystilaa eteiseen.

”Olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Mirror Linen kaapistojen laatu on hyvää, ja se kulkee käsi kädessä hinnan kanssa. Parasta on se, että löysimme juuri meille sopivan mallin”, Risto sanoo.

”Suosittelen Mirror Linea mielelläni muillekin peili- tai lasiliukuovia tarvitseville. Ne ovat Mirror Linen erikoisosaamista.”

Jätä tarjouspyyntö omasta täydellisestä kaapistostasi alla olevasta linkistä!
» Pyydä tarjous