Toimivasta kaapistosta tuli arjen pelastaja

Kodin säilytysratkaisujen ongelmat näkyvät nopeasti arjen toistuvissa tilanteissa. Päivi Mykkänen kyllästyi makuuhuoneensa kömpelöön vaatekaapistoon ja päätti puolisoineen hankkia täsmälleen tarpeitaan vastaavan Mirror Line -kaapiston.
02.02.2018

Päivi Mykkänen ei ollut tyytyväinen vuonna 2013 rakennetun kerrostalokotinsa makuuhuoneen kaapistoon. Alkuperäiset komerot eivät toiminnallisesti vastanneet asukkaiden tarpeita, joten Päivi puolisoineen päätti uudistaa kaapiston täysin.

”Katselimme netistä kivannäköisiä kaappimalleja ja kiinnostuimme eritoten Mirror Linen ratkaisuista. Lähetin heille tarjouspyynnön, johon sainkin vastauksen pian”, Mykkänen kertoo.

Mykkänen päätyi tilaamaan Mirror Linen kaapistoratkaisun Metropolikalusteen kautta, jonka asentaja kävi mittaamassa tilan ja suunnittelemassa kaapiston asiakkaan tarpeen mukaan.

”Kaapin käyttöön liittyvät ongelmat kuunneltiin hyvin ja niihin löytyi ratkaisut saman tien. Itse en olisi saanut mitattua näin tarkasti, joten minusta oli hyvä, että asentaja teki mittaukset ja mietti kanssani parhaat ratkaisut”, Mykkänen kertoo kaapiston suunnittelusta.

 

Parempaa tilankäyttöä

Päivi Mykkäselle oli tärkeää, että kaapisto tuli alle 2 viikossa.

”Kaapiston toimitukselle oli tietty aikaikkuna ja kaikki saatiin kerrallaan kuntoon juuri niin kuin oli sovittu”, Mykkänen sanoo.

Kaapiston yleisilme on tyylikkään vähäeleinen ja peilit luovat tilantuntua.Vanha vaatekaappi purettiin ja uusi Mirror Linen kaapisto asennettiin paikalleen muutamassa tunnissa. Asennus sujui ongelmitta ja komerosta tuli juuri asiakkaan toiveiden mukainen.

Päivi Mykkäsen makuuhuoneen uusi kaapisto on neliovinen. Ovien materiaaliksi valittiin helmen värinen lasi ja kaapiston keskimmäisiin oviin tuli peiliä. Kaapiston tilankäyttö on huomattavasti tehokkaampi kuin entisessä komerossa.

”Uusi kaapisto suunniteltiin siten, että tila pystytään hyödyntämään kattoon asti. Vaatteiden lisäksi kaappeihin mahtuu muutakin, kuten patjoja, kun tilankäyttö on mietitty harkiten. Pystytangolla jaetun tankojärjestelmän ansiosta kaapistoon mahtuu paljon ripustettavia vaatteita, kuten miehen puvut ja lisäksi pidemmät puvut kokopitkälle tankojärjestelmän puolelle. Housutelineet ja ulosvedettävät korit helpottavat kaapiston käyttöä”, Mykkänen kuvailee uutta kaapistoaan.

”Halusimme toimivan kaapiston ja saimme todellisen arjen pelastajan”, Mykkänen sanoo tyytyväisenä ja jatkaa:

”Voin suositella Mirror Linen kaapistoratkaisuja henkilöille, jotka haluavat toimitusvarmuutta, ideoita suunnitteluun ja hyvää toteutusta.”

 

 

Onko kaapiston uusiminen teillä ajankohtaista?

Lataa tästä ilmainen opas, joka on tarkoitettu kaikille kaapiston uusimista suunnitteleville.

Kiinnostuitko pääkaupunkiseudun jälleenmyyjästämme Merkkikaluste Metropolista? Lue täältä heidän jälleenmyyjäesittelynsä.

Voit jättää heille viestin yhteydenottolomakkeella.

Täältä löydät kaikki jälleenmyyjiemme yhteystiedot.