Vaatekaappi liukuovilla – selkeyttä säilytykseen

Kristan pojan huoneeseen tarvittiin uutta käytännöllisempää säilytysratkaisua. Katso upea lopputulos ja lue Kristan kommentit.
17.12.2020

liukuovikaapistolla_Krista

Vaatekaappi liukuovilla oli Kristan toiveissa, kun hän haki Mirror Linelle Brand Repiksi syksyllä 2020. Krista (IG: saarelakrista) asustaa Vantaalla miehensä ja 12-, 7- ja 3-vuotiaiden poikiensa kanssa kodikkaassa ja skandinaavistyyppisessä kodissa. Tyylikkäästi sisustetussa kodissa vaaleisiin pintoihin yhdistetyt mustat yksityiskohdat tuovat kontrastia ja ryhdikkyyttä. Me ihastuimme Kristan Instagram-tilissä elämänmakuiseen asenteeseen sekä ihaniin kuviin perheen kodista ja lapsista. Heillä tarve oli vanhimman pojan huoneen uusi vaatekaappi liukuovilla.

Vanhimman pojan huoneessa oli pitkään tasapainoiteltu valkoisella väliaikaisella kaapistolla. Se ei Kristan mielestä sopinut mittasuhteiltaan eikä tyyliltään huoneeseen. Lisäksi kaapiston sisältö ei enää vastannut huoneen käyttäjän tarpeita, joten uudella liukuovikaapistolla tavoiteltiin lisää käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä huoneeseen.

Vaatekaappi liukuovilla lisää avaruuden tuntua

Vaatekaappi liukuovilla tuo tilantuntua lastenhuoneeseen

Tilana pojan huone oli haastava säilytysratkaisujen suhteen. Huone on melko pieni, ja huoneen nurkassa sijaitsevat talotekniset ratkaisut muodostavat erikoisen kulman huoneeseen. Tämän vuoksi paras ratkaisu tilaan oli mitattatilaustyönä tehty  vaatekaappi liukuovilla.
”Mirror Linessa minua miellytti tyylikkyys, laatu, mieletön valikoima sekä räätälöitävät vaihtoehdot.” – Krista kertoo.

Erilaisia vaihtoehtoja Krista kartoittikin useamman ja päätyi lopulta valkoiseen runkoon, jossa ovina on mustalla Twin-kehyksellä reunustetut kirkkaat peilit  ruudukolla.
”Halusimme kirkkaan peilin tilaan, jotta sinne saadaan avaruutta lisää. Lisäksi huoneen innokas tanssija saa nyt harjoiteltua liikkeitä omassa huoneessaan.” – iloitsee Krista.

Lue lisää mittatilaustyönä tehdyistä kaapistoistamme

Vaatekaappi liukuovilla mahdollistaa monipuoliset säilytysratkaisut

Liukuovikaapistolla, joka tehtiin millilleen kaapistolle varatun tilan mukaan, saatiin huoneen säilytystilat maksimoitua. Kasvavan lapsen huoneessa ei koskaan ole liikaa tilaa vaatteille ja tavaroille. Kaapiston sisältä löytyy kätevä tuplatanko, hyllyjä, koreja, laatikoita sekä kenkäteline.
”Kaapisto on toiminut käytössä todella hyvin. Ihastelemme sitä edelleen päivittäin! Vastassa ei ole enää sotkuinen huone, kun kaikella on paikkansa kaapissa.” – Krista sanoo.

Sisustusvalinnoissa arvot tärkeitä

Vaatekaappi liukuovilla on käytännöllinen ratkaisu makuuhuoneeseen

Krista arvostaa kotimaisuutta, laatua ja asiakaslähtöisyyttä sisustusvalinnoissa. Näiden arvojen vuoksi Mirror Line tuntui hyvältä yhteistyökumppanilta liukuovikaapiston toteuttamisessa.

Koko prosessista jäi Kristalle todella hyvät fiilikset.
”Yhteistyö Mirror Linen kanssa sujui paremmin kuin hyvin. Meidän toiveita kuunneltiin ja haasteita ratkottiin yhdessä.” – Krista kertoo.

Tarvetta uudelle säilytysjärjestelmälle? Pyydä tarjous!

Kuinka tapahtui Kristan liukuovikaapiston asennus? Oheinen asennusvideo auttaa kaapiston asennuksessa. Videolta näet kaapiston rungon kokoamisen sekä erilaisten tarvikkeiden asentamisen: korien, laatikoiden, kenkätelineiden, hyllyjen sekä tangon.