Wrightin perheelle Mirror Linen kaapistot makuuhuoneisiin ja eteiseen

Uudisrakennuskohteen eteiseen ja kolmeen makuuhuoneeseen toimitetut Mirror Linen kaapistot ovat Tiina Wrightin mukaan helppokäyttöiset ja jämäkät. Wright on erittäin tyytyväinen uusiin kaapistoihinsa.
27.04.2018

Tiina Wright rakensi perheineen uuden omakotitalon Espoon Nöykkiöön ja kodin säilytysjärjestelmiin kyseltiin tarjouksia useammalta valmistajalta. Hyvän tarjouksen ja valikoiman perusteella he päätyivät valitsemaan kotiinsa Mirror Linen liukuovikaapistot.

 
”Kävin katsomassa kaapistoja Merkkikaluste Metropolin myymälässä ja samalla tutustuin kisko-, kehys- ja materiaalimalleihin. Teimme alustavaa suunnittelua myyjän kanssa ja sain tarkemman suunnitelman sen jälkeen, kun asentaja oli käynyt mittaamassa talossamme kaapistojen paikat. Ammattitaitoinen asentaja osasi ehdottaa toimivia runkoratkaisuja, joilla tilankäyttö saatiin tehokkaaksi”, Tiina Wright kertoo.
 
 

Kätevien liukuovikaappien ammattitaitoinen asennus

Wrightien uuteen taloon toimitettiin liukuovikaapistot kokonaisuudessaan kolmeen makuuhuoneeseen ja eteiseen. Kaapistojen toimitus sujui sovitun mukaan ja asennus saatiin tehtyä hyvissä ajoin ennen taloon muuttamista.

”Asentajan kanssa oli helppo sopia asennusajoista. Ihan hyvin saimme sovitettua asentajan aikataulut talonrakennuksen loppuvaiheen kanssa. Kaapistot olivat käyttövalmiina ennen muuttopäivää”, Tiina Wright sanoo.

 
Kaikissa kodin kaapistoissa on käytetty mattapintaisella alumiinilla kehystettyä valkoista lasia ja korkeita peilejä. Saman tyylin toistuminen kaikissa makuuhuoneiden ja eteisen kaapeissa luo yhtenäistä ilmettä. Kaapistoissa on hyllyjen lisäksi lisävarusteina vaatetankoja kahdessa tasossa sekä käytännöllisiä koreja.
 
Tiina Wrightin mukaan liukuovikaapistot ovat helppoja käyttää ja hän on tyytyväinen kaapistojen lisäksi myös palveluun.
 
”Sain hyvää palvelua ja minun oli helppo asioida niin myyjän kuin asentajankin kanssa. Olemme tosi tyytyväisiä kaapistoihin. Niistä tuli sen näköiset kuin haluttiin ja ne ovat käytössä jämäkät”, hän kertoo tyytyväisenä.
 
”Voisin suositella lämpimästi Mirror Linen liukuovikaapistoja joka kotiin. Arkikäytössä kaapistojen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia”, Tiina Wright sanoo ja lähettää Mirror Linelle terveisiä:
 
”Palvelu on ollut hyvää ja tuotteet ovat vastanneet toiveitamme.”

Onko kaapiston uusiminen teillä ajankohtaista?

Lataa tästä ilmainen opas, joka on tarkoitettu kaikille kaapiston uusimista suunnitteleville.

Kiinnostuitko pääkaupunkiseudun jälleenmyyjästämme Merkkikaluste Metropolista?