Kopina eteistaso

2 asiakkaiden arvostelu(a)
Tyylikkyyttä kenkäsäilytykseen. Tähän tilavaan säilykköön saat mahtumaan reilun määrän kenkiä estämään eteisen kaaosta. Avohyllyihin kengät on helppo ja nopea sujauttaa ja reunan ovelliseen tilaan voit piilottaa muutakin eteisessä pyörivää tavaraa.

Alk. 159.00 €
Poista
Kategoriat: Kenkätelineet
Saatavuus

2-5 arkipäivää


Kuvaus

Kenkiensäilytykseen liittyvien ongelmien ratkaisemisen lisäksi tämä mallistomme suosituin tuote toimii myös upeana eteistasona. Saatavana kahdessa eri koossa! Kopina kenkäteline tuo järjestystä ja käytännöllisyyttä kaaoksen keskelle.

Kopina eteistaso sisältää kenkähyllyt, joihin saa mahtumaan 14-16 paria kenkiä. Avohyllyssä kengät ovat siististi esillä ja näkyvillä. Reunojen Push to open- ovimekanismin taakse kätkeytyy säilytystilaa telineen kummallekin puolelle, kolmessa eri tasossa. Kaapiston sisällä olevien hyllyjen korkeutta voi tarvittaessa myös muuttaa. Näin ollen se mukautuu sinun muuttuvien tarpeidesi mukaisesti.

Kopina kenkäteline on täydellinen ratkaisu henkilölle, joka arvostaa elämän helppoutta.

Avohyllyn mitta 75,6cm tai 95,6cm. Reunojen leveys 27cm, sisäleveys 23,8cm. Reunoilla 2 kpl säädettävää hyllylevyä. Saranaovet pomppusaranoilla (push to open).

Materiaali: 16/22mm melamiinipinnoitteinen kalustelevy.

Huom. Tämä tuote toimitetaan osittain koottuna. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan kannen ja hyllyjen kiinnitys.

Kollit 3 kpl. Kokonaispaino n. 43 kg.

Tuotteen toimituskulut 39€ (kotiin toimitettuna)

Kopina asennusohje

Kotimainen Avainlipputuote.

Lisätiedot

Paino 55 kg
Mitat 130 x 34.5 x 75cm
Leveys

130cm, 150cm

Väri

Antrasiitti, Harmony, Valkoinen

2 arviota tuotteelle Kopina eteistaso

  1. Liisa

    Elegantti kenkäkaappi pienempäänkin tilaan. Meillä tuli valkoisen Buutsi-kenkälaatikoston kaveriksi. Kopinan sivukaappeihin sain mahtumaan yllättävän paljon pieniä lastenkenkiä, jotka odottavat seuraavaa käyttäjää…

  2. Minna

    Täydellisen sopiva viiden hengen talouden eteiseen! Etsin pitkään toimivaa mallia, jossa todella olisi tilaa kaikkien kaikille kengille ja joka vielä olisi hyvännäköinen. Onneksi löysin sellaisen Mirror Linen valikoimasta. Iso plussa on se, että valmistaja on kotimainen perheyritys!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Saatat myös pitää näistä