Kravattiteline

Valkoinen ulosvedettävä sivukiinnitteinen kravattiteline erilaisten pienten tavaroiden säilytykseen vaatekaapissa. Ulosvedettävä kravattiteline pitää hyvää huolta solmioistasi. Oikein säilytettynä solmioiden käyttöikä pitenee, ja kravattitelineen avulla ne pysyvät myös siistissä järjestyksessä


Alk. 49.00 €

Poista
Saatavuus

2-5 arkipäivää

Kuvaus

Kravattitelineellä saat solmiot ja huivit järjestykseen vaivattomasti. Yleisesti ottaen solmioiden silittämistä ei suositella, sillä se vähentää niiden kiiltoa. Monet solmiot on myös tehty niin herkistä materiaaleista, etteivät ne kestä silitystä lainkaan. Siksi niiden oikeanlainen säilytys on erityisen tärkeää.

Tuotetiedot

Kravattiteline on varustettu laadukkaalla, rullalaakeroidulla liukumekanismilla, jonka ansiosta kravattiteline on erittäin miellyttävä ja helppo käyttää. Tuotteessa on 10 ripustuskoukkua, joihin jokaiseen voidaan asettaa 1-3 solmiota. Värivaihtoehtoina ovat valkoinen ja antrasiitti.

Kravattitelineen päällä on myös kätevä taso pienille tavaroille. Solmioneulat, kalvosinnapit, korut ja kellot löytävät tästä arvoisensa säilytyspaikan. Kravattiteline sopii mainiosti myös vöiden ja huivien ripustamiseen.

  • Syvyys: 495 mm
  • Leveys: 100 mm
  • Korkeus: 112 mm

Tuotteen toimituskulut postipakettina 10€.

Asennus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Saatat myös pitää näistä