Kravattiteline

Valkoinen ulosvedettävä sivukiinnitteinen kravattiteline erilaisten pienten tavaroiden säilytykseen vaatekaapissa. Ulosvedettävä kravattiteline pitää hyvää huolta solmioistasi. Oikein säilytettynä solmioiden käyttöikä pitenee, ja kravattitelineen avulla ne pysyvät myös siistissä järjestyksessä

Alk. 45.00 €
Poista
Kategoriat: Muut tuotteet
Saatavuus

2-5 arkipäivää


Kuvaus

Kravattitelineellä solmiot ja huivit järjestykseen vaivattomasti. Yleisesti ottaen solmioiden silittämistä ei suositella, sillä se vähentää niiden kiiltoa. Monet solmiot ovat myös tehty niin herkistä materiaaleista, etteivät ne kestä silitystä lainkaan. Siksi niiden oikeanlainen säilytys on erityisen tärkeää.

Kravattiteline on varustettu laadukkaalla, rullalaakeroidulla liukumekanismilla, jonka ansiosta kravattiteline on erittäin miellyttävä ja helppo käyttää. Tuotteessa on 10 ripustuskoukkua, joihin jokaiseen voidaan asettaa 1-3 kravattia. Värivaihtoehtona on valkoinen ja antrasiitti.

Kravattitelineen päällä on myös kätevä taso pienille tavaroille. Solmioneulat, kalvosinnapit, korut ja kellot löytävät tästä arvoisensa säilytyspaikan. Kravattiteline sopii mainiosti myös vöiden ja huivien ripustamiseen.

Syvyys: 495 mm
Leveys: 100 mm
Korkeus: 112 mm

Tuotteen toimituskulut postipakettina 10€.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Väri

Antrasiitti, Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kravattiteline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Saatat myös pitää näistä