Mittamuuttuva LADON Ovi

Tyylikkäät LADON Ovet nyt myös mittatilaustyönä

Upeat LADON Ovet ovat ihastuttaneet sisustajia suomalaisesta maalaismaisemasta tutulla muotokielellään. Nyt nämä rouheat sisustusovet voidaan myös räätälöidä tismalleen toiveidesi ja tarpeidesi mukaisiksi! Valitse yksi neljästä mallistamme, ja kerro meille toivomasi mitat. Petsaa, maalaa, koristele tai vahaa haluamaasi tapaan, tai tilaa valmiiksi maalattuna.

Pyydä tarjous
Kategoriat: LADON Ovi
Saatavuus

Mittatilaustuote. Toimitusaika noin 2 vkoa


Kuvaus

LADON Ovi -mallistossa on huomioitu vaihtelevien interiöörien vaatimukset. Muotoilultaan rohkea liukuovi on paras ratkaisu tilankäytöltään haastaviin sisustuskohteisiin, joihin perinteinen avautuva saranaovi ei sovellu.

LADON Ovi mallit

Mallit:
1 -piena
2 -piena
K Kuvionti
Z Kuviointi

Oven kuviointi on aina kaksipuolinen.

Värit:

Mittatilaus LADON Ovet toimitetaan lähtökohtaisesti käsittelemättömina, jolloin sisustaja voi itse käsitellä ovensa haluamallaan tavalla. Tuote voidaan kuitenkin asiakkaan toiveesta myös maalata valmiiksi jo tehtaalla. Esimerkiksi Tikkurilan värikartasta löytyy useita kauniita sävyjä, jotka sopivat LADON Oveen erinomaisesti.

Tuotetiedot:

– Koko: Mittamuuttuva (maksimi n. 1300×2500)
– Materiaali kotimaista mäntyä tai kuusta
– Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi on varustettu soft close -mekanismilla
– Oveen saatavilla mattamusta vedin.

Mittamuuttuvan LADON Oven toimituksessa on mukana tarvittavat ruuvit ja mutterit, joka tekee asentamisesta nopeaa ja helppoa. Mikäli tarvitset ovellesi korokelaudan, voi sen tilata kauttamme lisävarusteena.

Pyydä tarjous omasta mittamuuttuvasta LADON Ovestasi!


Saatat myös pitää näistä