Peili LADON Ovi

Peili LADON Ovi on osa modernia LADON Ovi -valikoimaa, jossa rouheaan LADON Ovi -kiskoon on yhdistetty kirkas peiliovi mustalla Classic Maksi -alumiinikehyksellä.

Voit valita peilin molemmin puolin tai vain toiselle puolelle. 


Alk. 703.00 €

Poista
Saatavuus

N. 3 viikkoa

Kuvaus

Peili LADON Ovi on liukuovi moderniin tyyliin. Siinä yhdistyy LADON Ovi -kiskomekanismin rouheus ja peililiukuoven valoisuutta ja tilantuntua tuova efekti. Tämä moderni liukuovi on täydellinen valinta vaikkapa vaatehuoneen oveksi, sillä tällöin et tarvitse erikseen peiliä makuuhuoneeseen.

Mattamustaan LADON Ovi -kiskoon sopii upeasti musta Classic Maksi -alumiinikehys. Tämä 70 mm leveä kehys kehystää kauniisti kirkasta peiliä. Liukuovipaketti sisältää kaiken tarvittavan: ovilehden, pyörästön, kiskomekanismin kiinnitystarpeineen, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä hidastimet, joilla ovi avautuu ja sulkeutuu kevyesti. Halutessasi voit tilata oveen LADON Ovi -vetimen tai kaksipuolisen vetimen, mutta silloin vedinporaukset kehykseen tulee tehdä itse. 

Peili LADON Ovi on paitsi näyttävä sisustuselementti myös käytännöllinen valinta kotiin!

914 mm leveä ovi sopii parhaiten alle 810 mm aukkoon ja 1067 mm 810-960 mm:n aukkoon. Yläkantoisissa ovissa on aina alaohjain, joka rajoittaa oven liikkumista jonkin verran. Tämän vuoksi ovi jää oviaukon eteen n. 100 mm sen ollessa auki. Mikäli tarvitset leveämmän/kapeamman oven tai haluat oven menevän kokonaan pois aukon edestä, ota yhteyttä osoitteeseen mirror@mirrorline.fi.

Verkkokaupasta tilatuille Moderneille LADON Oville ilmainen toimitus kotipihaan/kadunvarteen!

Haluatko modernin LADON Oven omilla mitoilla tai eri materiaaleilla? Pyydä tarjous!

Tuotetiedot

 • Leveys: 914 mm tai 1067 mm
 • Korkeus: 2134 mm
 • Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismilla 2277 mm
 • Huonekorkeuden on oltava vähintään 2290 mm
 • Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskiskohtaan)
 • Kiskon pituus: kapeammassa ovessa 2000 mm ja leveämmässä 2130 mm
 • Materiaalit:
  • Kirkas peili
  • Classic Maksi musta -alumiinikehys 70 mm
  • Toiselle puolelle voi valita joko kirkkaan peilin tai valkoisen HDF-levyn

914 mm leveä ovi sopii parhaiten alle 810 mm aukkoon ja 1067 mm 810-960 mm:n aukkoon. Yläkantoisissa ovissa on aina alaohjain, joka rajoittaa oven liikkumista jonkin verran. Tämän vuoksi ovi jää oviaukon eteen n. 100 mm sen ollessa auki.

Asennus

Modernit LADON Ovi -liukuovet toimitetaan helppona asennuspakettina.

Toimituksessa on mukana kaikki tarvittava. Toimitus sisältää oven, pyörästömekanismin, 2 kpl soft close -hidastimia,  alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.  Vetimen voi tilata halutessaan, mutta tällöin rei'itykset kehykseen tulee tehdä itse. 

Lataa Peili LADON Oven asennusohje:
Peili LADON Oven asennusohje

Saatat myös pitää näistä