Ruudukko LADON Ovi

Ruudukko LADON Ovi on osa modernia LADON Ovi -valikoimaa, jossa rouheaan LADON Ovi -kiskoon on yhdistetty ruudukkolasiovi mustalla Classic Maksi -alumiinikehyksellä.


Alk. 927.00 €

Poista
Saatavuus

N. 3 viikkoa

Kuvaus

Ruudukko LADON Ovi on trendikäs valinta tilanjako-oveksi! Siinä yhdistyy rouhea LADON Ovi -kisko ja suosittu ruudukkolasiovi. Tällä modernilla LADON Ovella rajaat vaikkapa etätyöpisteen tyylikkäästi! Ruudukko LADON Ovi on kehystetty mustalla Classic Maksi -alumiinikehyksellä. Ovessa on kuusi ruutua kirkasta, laminoitua lasia. Kiskona on LADON Ovi -kiskot, jotka tuovat rustiikkista vivahdetta oveen.

Liukuovipaketti sisältää kaiken tarvittavan: ovilehden, pyörästön, kiskomekanismin kiinnitystarpeineen, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä hidastimet, joilla ovi avautuu ja sulkeutuu kevyesti. Halutessasi voit tilata oveen LADON Ovi -vetimen tai kaksipuolisen vetimen, mutta silloin vedinporaukset kehykseen tulee tehdä itse. 

914 mm leveä ovi sopii parhaiten alle 810 mm aukkoon ja 1067 mm 810-960 mm:n aukkoon. Yläkantoisissa ovissa on aina alaohjain, joka rajoittaa oven liikkumista jonkin verran. Tämän vuoksi ovi jää oviaukon eteen n. 100 mm sen ollessa auki. Mikäli tarvitset leveämmän/kapeamman oven tai haluat oven menevän kokonaan pois aukon edestä, ota yhteyttä osoitteeseen mirror@mirrorline.fi.

Verkkokaupasta tilatuille Moderneille LADON Oville ilmainen toimitus kotipihaan/kadunvarteen!

Haluatko modernin LADON Oven omilla mitoilla tai eri materiaaleilla? Pyydä tarjous!

Tuotetiedot

 • Leveys: 914 mm tai 1067 mm
 • Korkeus: 2134 mm
 • Kiskon pituus: kapeammassa ovessa 2000 mm ja leveämmässä 2130 mm
 • Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismilla 2277 mm
 • Huonekorkeuden oltava vähintään 2290 mm
 • Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskiskohtaan)
 • Materiaalit:
  • Kirkas 6 mm laminoitu lasi
  • Classic Maksi musta -alumiinikehys 70 mm
  • Kuusi ruutua: yksi pystyjako ja kaksi vaakajakoa

914 mm leveä ovi sopii parhaiten alle 810 mm aukkoon ja 1067 mm 810-960 mm:n aukkoon. Yläkantoisissa ovissa on aina alaohjain, joka rajoittaa oven liikkumista jonkin verran. Tämän vuoksi ovi jää oviaukon eteen n. 100 mm sen ollessa auki.

Asennus

Modernit LADON Ovi -liukuovet toimitetaan helppona asennuspakettina.

Toimituksessa on mukana kaikki tarvittava. Toimitus sisältää oven, pyörästömekanismin, 2 kpl soft close -hidastimia,  alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.  Vetimen voi tilata halutessaan, mutta tällöin rei'itykset kehykseen tulee tehdä itse. 

Lataa Ruudukko LADON Oven asennusohje:
Ruudukko LADON Oven asennusohje

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Saatat myös pitää näistä