Tuotteemme Tuusulan Asuntomessuilla 2020

Asuntomessut Tuusulassa 3.-30.8.2020

Tämän vuoden erikoisjärjestelyin toteutettavat Tuusulan Asuntomessut (Asuntomessujen sivu) pidetään poikkeuksellisesti elokuussa. Tuotteitamme löytyy 5 kohteesta sekä lisäksi yhdestä virallisesta kohteesta, joka ei ole messuilla avoinna yleisölle. Tällä sivulla koottuna kaikki kohteet, joissa on tuotteitamme. Jokainen kohde on esiteltynä tarkemmin omilla sivuillaan. Kohdekohtaisilta sivuilta löydät lisää kuvia sekä tarkemmat tiedot tuotteista, väreistä ja hinnoista!

Pikkupolku Moderni

Kohde 2A. Pikkupolku Moderni

Tässä paritalon puolikkaassa liukuoviratkaisujamme löytyy eteisestä, kodinhoitohuoneesta sekä vanhempien makuuhuoneesta. Asunnossa on käytetty maanläheisiä värejä joita tehostavat kirkkaat yksityiskohdat. Liukuovissa on käytetty klassisia ratkaisuja, mutta myös leikitelty vihreällä lasilla!

Modernin talon asukkaat arvostavat suuresti suomalaista yrittäjyyttä, ja se on näkynyt myös rakennusprojektissa. Juuri tästä syystä Komulainen kiinnostui Mirror Linen valikoimasta.

Pikkupolku retro

Kohde 2B. Pikkupolku Retro

Retron rakentamisessa on haluttu käyttää ekologisia ja kestäviä materiaaleja, joka näkyy esimerkiksi puupinnoissa. Kodissa on myös paljon vanhoja, retro-tyyliin sopivia kalusteita.

Pikkupolku Retro kätkee sisäänsä muun muassa valikoimamme upean mustakehyksisen lasiseinän, joka rajaa näyttävästi alakerran olohuonetta ja kirjastoa.

”Lasiseinä on todellinen katseenvangitsija. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että erikoiseen tilaan voitiin yhdessä suunnitella juuri siihen sopiva ratkaisu”, kertoo Johanna.

Dekotalo Ruuti

Kohde 8. Dekotalo Ruuti

Dekotalo Ruudissa heti eteisessä vierailijan toivottaa tervetulleeksi Mirror Linen näyttävät peililiukuovet, jotka yltävät kattoon asti. Peilit tuovat valoisuutta tilaan, ja jatkavat talon muuta sisustusta mustin yksityiskohdin. Kaapiston sisältö on suunniteltu lapsiperheiden tarpeet huomioon ottaen. Tilaa löytyy runsaasti, ja lasten tavarat ovat helposti myös pienten käsien saatavilla.

”Peilikaapit ovat yksi lempiasiani talossa. Ne ovat mielestäni koko sisääntulon helmi – kauniit, tyylikkäät, ajattomat ja talon tyyliin sopivat.” sanoo Julia.

Uusi Unelma

Kohde 39. Uusi Unelma

Kohteessa Uusi Unelma vaatehuoneesta löytyy betonin värinen vaatehyllykkö. Vaatehuoneeseen kaivattiin mittatilaushyllykköä, sillä kapeaan tilaan tarvittiin mahdollisimman paljon säilytystilaa kuitenkin niin, että tilassa pääsee liikkumaan. Betonin väri noudattaa kohteen muuta, harmaan sävyistä sisustusta.

”Kasaamisen helppoudesta voi antaa arvosanaksi 10+. Tuotteen ohjeet olivat hyvät ja osat sopivat täydellisesti yhteen. Lopputulokseksi saimme hyvän näköisen hyllyn.” Jukka sanoo.

Asuntomessut Illyria

Kohde 40. Illyria

Illyria on tilava ja linjakas unelmien kivitalo Ibadete Nura-Berishan neljän hengen perheelle. Talomallia valittaessa erityisesti käytännöllisyys ja yksinkertaisuus määrittelivät tämän yksikerroksisen talon pohja- ja sisustusratkaisuja. Kun sisustusta lähdettiin miettimään, toiveena olikin rauhallinen, lämmin ja harmoninen koti. 

Lähes jokaisessa kodin huoneessa on läheisessä yhteistyössä Ibadeten kanssa suunnitellut tuotteemme.

”Mirror Line on yksi parhaista toimittajista, joita olen käyttänyt tämän rakennusprojektin aikana. Kaikki tilauksesta asennukseen on sujunut erittäin täsmällisesti. Arvosanaksi voin antaa 10+.” Ibadete kommentoi.

Villa Lakka Kivitalo Tuusulan Asuntomessut

Kohde 20. Villa Lakka Kivitalo

Villa Lakan keskiössä on kokoontumistilana avara ja yhtenäinen olohuone, ruokailutila ja keittiö. Valo tulvii sisään suurista ikkunoista ja heijastuu marmorikuvioidun lattian pinnalta. Luonnonläheiset ruskean ja hiekan sävyt on poimittu lattian sävyjen mukaan. Hallitsevana teemavärinä on ylellinen sininen.

Kohde ei ole avoinna Tuusulan Asuntomessuilla, mutta esittelemme sen referenssissämme!

Rakennatko sinä Asuntomessuille 2021 Lohjaan tai myöhemmille messuille? Teemme mielellämme yhteistyötä, olethan yhteydessä!

Haluatko tarjouksen oman kohteesi liukuovista, tilanjakajista tai kaapistoista?

Pystymme auttamaan niin isossa kuin pienessäkin tarpeessa. Olisi kotisi sitten uudiskohde tai pientä pintaremonttia vailla oleva vanhempi kaunotar, palvelemme mieluusti!

Pyydä tarjouspyyntö