5 bra orsaker att välja LADON Ovi -Dörr

Dörr världen erbjuder ett brett utbud av alternativ för inredare, renoverare och byggare. Du hittar säkert bra idéer och produkter för ditt behov. Innan du väljer, låt oss berätta några viktiga saker av varför LADON Ovi- Dörr förtjänar en plats i ditt hem.
07.07.2018

Olika dörrar och rumsavdelning lösningar är en växande trend i inredningsvärlden. Grundläggande val görs vanligtvis mellan standard dörrar och skjutdörrar. Särskilt ladugård -dörrar är populära just nu. Amerikanska inredningsprogrammen sätter trender och till exempel Pinterest har många ladugårdsdörr -idéer som du kan söka efter barn door.

Vi har också samlat vår egen tavla för inspiration bilder på Pinterest, som du kan kolla här

DIY Barn door

Vi vill vara en pionjär vid leverantörer av skjutdörrar, och därför har vi utvecklat en ny produkt som kallas LADON Ovi -Dörr. Enkelt är den en unik dörr som ger många möjligheter till inredning.  Här, till stöd för ditt beslut, finns det fem huvudorsaker till varför LADON Ovi -Dörr  är det bästa alternativet till ditt hem.

1. Anpassar till olika stilar

LADON OVI -Dörr är stiligt, modernt och rustikt alternativ för rumsavdelning. I vår samling hittar du dörrmodeller för olika inredningsstilar. Om du söker efter en modern, romantisk eller till och med skandinavisk stil för inredning, LADON Ovi- Dörr passar bra till alla. Med LADON Ovi- Dörr får du resultatet som passar just för dig.

2. Praktisk dörrlösning

Skjutdörr är ofta praktiskt alternativet för mellandörr. Den sparar också utrymme. LADON Ovi -Dörr fungerar som en dörr, rumsavskiljare, skjutdörr för inbyggda garderober eller som dekoration på vardagsrumsväggen. Den anpassar sig till många uppgifter, så att det är möjligt att fylla upp dina inredningsfantasier! Från vårt sortiment hittar du dörrar med olika storleker och mekanismer, som du kan bygga din egen helhet med.

3. Trä ger värme

LADON Ovi -Dörr framför klädskåp

Trämaterial är just nu jätte trendiga. Trä ger värme till utrymmen och känns också mysigt. Från Mirror Lines LADON Ovi -Dörr selektion hittar du också Obehandlad DIY-dörren som är är hyvlad furu från Nya Zeeland. Den kan man ytbehandla som man vill. Om du har gamla laduplankar eller andra fina material, kan du utnyttja dom i en LADON Ovi -Dörr och köpa bara hjulmekanismen.

4. Högklassigt och hållbart

Vid valet av skjutdörrar borde du alltid ta hänsyn till kvalitet. Det är viktigt att dörrarna kan användas länge. Med LADON Ovi-Dörr har vi uppmärksammat den här saken. Med rätt användning är LADON Ovi -Dörr långvarig. LADON Ovi -Dörrs skjutdörrmekanismen garanteras kvalitet, upp till varje mutter. Den håller och glider sömlöst utan ljud. Med våra monteringsanvisningar är LADON Ovi -Dörren lätt att instellera. Läs också det viktigaste monteringstipps från vår blogg.

 

5. Karaktär för inredningen

Framförallt ger LADON Ovi -Dörr ett inslag av karaktär för inredningen. Det är en spektakulär detalj som inte finns i alla hem. Från den obehandlade dörren kan du gör vad du vill med ditt eget personliga konstverk. Med LADON Ovi -Dörr skapar du värdighet och elegans i ditt hem som är inte möjligt med den vanliga vita rumsavdelare.

Bekanta dig med Mirror Lines LADON Ovi -Dörr selektion från webbutiken.

<br /> På bilden är två LADON Ovi -Dörrar som ett utmärkt rumsavdelare. Dörrarna är 914 mm Obehandlat LADON Ovi-Dörrar. (Bostadsmäss i Björneborg, huset Luvia, 11).

På bilden är två LADON Ovi -Dörrar som ett utmärkt rumsavdelare. Dörrarna är 914 mm Obehandlat LADON Ovi-Dörrar. (Bostadsmäss i Björneborg, huset Luvia, 11).