Förvaringslösningar till kompakt hem

Bristen på utrymme är ett problem för många, både små och större hushåll. Många vill skapa en fungerande och kreativ förvaringslösning för sitt hem, men få människor vet hur man använder ett begränsat utrymme på ett förnuftigt sätt. Vi erbjuder dig praktiska tipps för att skapa innovativa förvaringslösningar.
16.10.2018

Smarta utdragbara förvaringslösningar

En utdragbar klädstång är praktiskt alternativet för de minsta garderoben. Som nyhet har vi också utdragbart ställ för en strykbräda.

 

Smarta förvaringslösningar

Funktionella lösningar för smala garderober

Klädförvaring i smala skåp kan vara enkelt, till exempel med Mirror Line skräddarsydda lådor. Skenor för vitrinskåp kräver bara 40 mm på djup, så mindre än halv av traditionella skjutdörrsskenor som kräver vanligtvis 100 mm utrymme.

Utnyttja höjd

Gamla byggnader i stora städer kan ha en rumshöjd på nästan 3 meter. Kom ihåg att detta ger dig mycket förvaringsutrymme i vertikal riktning som du kan dra nytta av. Höga garderober är idealiskt för en kompakt lägenhet, så att hela rummets höjd kan utnyttjas. Mirror Lines skräddarsydda möbler passar bra också under snedtaket.

Visuella förstoring tipps för en liten lägenhet

Garderob som en rumsavdelare

Det enklaste sättet att få utrymmet se större ut är att välja skjutdörrar med spegel. Med spegeln kan du bringa ljus och känslan av utrymme till rummet. Olika belysning lösningar kan också ge dig känslor av större utrymme.

Utnyttja påhittiga experter

I både kompakta och rymligare hem är det viktigt att förvaringslösningen är utformad med omsorg och professionalism. Detta kommer att säkerställa att resultatet är funktionellt och har beaktats med avseende på användervänlighet, förvaringsbehov och andra faktorer.

Mirror Lines personal kan erbjuda smarta, kundvänliga, kreativa forvaringslösningar för bostäder med utmanande storlek – alltid skräddarsydda.

Vackra spegelskjutdörrar

 

 

Våra designers är för dig – och ditt dröm hem.

Be oss om offert för just din kompakt förvaringslösning »