Skapa ordning med ett praktiskt skoställ

Skoförvaring kan vara en stor utmaning i många hem. Mirror Line erbjuder en mängd olika alternativ för att lösa problemet.
01.07.2019

Ordning och reda med ett skoställ

Hallen är vanligtvis hemmets smalaste rummet. Hallen är också rummet där många av oss håller sina skor och övriga utekläder. Så det är inte konstigt att det ibland känns som kaoset skulle ta över hela hallen. När det finns skor på golvet kan hela hallen se stökig ut till och med efter städning.

På videon visar vi hur enkel är det att få ordning på skor, när de har sin egen plats i garderoben. Med Mirror Lines utdragbara skoställ är det lätt att se och använda skorna. Skoförvaring kan även vara okomplicerad!

Utdragbart skoställ som tillbehör

Hallen är det första som dina gäster ser när de kommer hos dig. Vilken typ av intryck vill du ha ditt hem att ge? När hallen är i gott skick kommer dina gäster att få ett bra första intryck. Ett utdragbar skoställ inuti garderoben är en smart lösning för en hall som inte har utrymme för ett skoskåp

Utdragbar skohylla

Skoställ som fästs från sidan

För en person som äger flera skor är det utdragbara skoställ som fästs från sidan ett praktiskt val. Med skostället är det möjligt att dölja hela familjens skor bakom skjutdörrarna. Eftersom skostället är utdragbart kan du samtidigt se alla skor du äger. Flera har säkert haft skor som har lämnats för mindre användning eftersom de har blivit dolda i skåpet. Med ett skoställ som fästs från sidan kan detta problem glömmas bort.

Skostället är tillgänglig med 5- eller 3 hyllor. Mekanismen är också lätt att montera i efterhand i ett befintligt skåp, eftersom det inte kräver en exakt bredd när fästet bara är på andra sidan.

Roller -skohylla

Roller skoställ

På den snygga Roller – skohylla lyckas förvaring av skor på två våningar. Med den ljudlösa glidmekanismen kan skorna enkelt dras ut. Nu behöver du inte längre flytta övriga varor för att ta ut skorna ur garderoben. Oavsett om du behöver lite eller mycket utrymme för dina skor är Roller ett fin val.

Roller -skohylla tillgänglig till bredder 468, 568 och 768 mm.

 

Tidlösa och eleganta skoskåp direkt från webbutiken

Mirror Lines nätbutik erbjuder även inhemska skoskåp av hög kvalitet.

Kopina, Buutsi och Luksus finns i tre olika färger: Vit, Antracit och Harmony. Dessa skåp ser så bra ut att det är svårt att tro att de verkligen är skoskåp.

Skoskåp

Nu vet du hur är det möjligt att hålla skor i ordning och det är dags att tänka på vilka andra tillbehör behöver du för din garderob så att den passar din livsstil. Läs mer av olika tillbehör alternativ här.