Trendiga betongytor i inredningen

Betongs yta och struktur är en fascinerande kombination av rå yta och avslutad finish.
24.04.2019

Betongytor i inredningen

Betong användas vanligtvis som byggmaterial, som inomhus ofta täckas med andra material. Men nu kan betongdetaljer också vara en vacker del av inredningen.

I inredningen blev betong populär på grund av LOFT-lägenheter. Idag är betongytor redan synliga till exempel i offentliga byggnader, såsom byråer, skolor, butiker och kontor.

Användningen av betong har också ökat i bostadshus där betongytor vanligtvis används i golv, väggar, tak och flera olika möbler. Dekorationer i betong har också börjat dyka upp på sociala medier. Betong kommer i vackra gråa färger och dess ytan ger ett industriellt utseende till inredningen. Den kompletterar inredningen vackert. Betongs yta och struktur är en fascinerande kombination av rå yta och avslutad finish. Motsatser kompletterar varandra vackert, liksom i många saker

Betong möbelskiva – Nu tillgänglig till måttanpassade skjutdörrsgarderober

 

 

 

 

 

 

 

I vårt sortiment finns 16 mm tjock betong möbelskiva. Den kan användas såsom andra våra möbelskivor; i skjutdörrar och rumsavdelare, i garderober som stommematerial, eller till och med i lådhurtsar. Ytan på materialet ser ut som äkta betong. Gråfärgade betongytor är lämpliga för många olika inredningsstilar, och dess eleganta utseende fungerar som vackert blickfång.

På bilden nedan finns en stilig garderob i betong och grå glas.

Vilka färger lämpar sig bäst med betong? I denna bild ser du ramar i grafit, svart och sand med en betongskiva. De två första ramarna skulle betona betongens industriella känsla, och Sand ramen skulle ge lite lyx till inredningen. Vilken är ditt favorit? Betong passar sig utmärkt till modern inredning, speciellt när den kombineras med mjuka linjer.

 

Ramar med betong

 

Nu kan du också bekanta dig med våra material hemma med provbitar. Vi kompenserar priset när du gör din beställning.

Hitta din närmaste återförsäljare och planera din egen skjutdörrsgarderob i betong!