Dörrar för rumsindelning


Rumsavdelare passar utmärkt i både nya och gamla objekt. För dörrarna kan du, om du så önskar, välja olika material för båda sidorna.

Skräddarsydda dörrar för rumsindelning i ett nytt eller gammalt objekt

De dubbelsidiga dörrarna för rumsindelning avgränsar rummen från varandra på ett elegant sätt och fungerar som en vacker ersättning för vanliga innerdörrar. Om du så önskar kan du välja olika material för båda sidorna på dörren, varvid båda sidorna överensstämmer med stilen och behovet i rummet i fråga.

Rumsavdelare passar utmärkt i både nya och gamla objekt. De kan antingen öppnas längs väggen eller monteras så att de glider in i väggen.

Personliga dörrar för rumsindelning ur vårt omfattande materialutbud

Bland våra ramprofiler lämpar sig Aalto, Classic Mini och Classic Maksi utmärkt som dörrar för rumsindelning. I dem göms hjulen i listen och dörren är elegant på båda sidorna.

De kullagerförsedda nedre hjulen garanterar att våra skjutdörrar glider lätt och tyst och därför är alla våra dörrar golvgående. Glidskenan som monteras i golvet är verkligt osynlig, endast 5 mm hög och finns med 1 och 2 spår.

Du har även tillgång till alla färger och material i vårt sortiment vad gäller dörrar för rumsindelning. Med delningslister kan du dela in dörren både lodrätt och vågrätt enligt dina önskemål.

Hållbara dörrar för rumsindelning även för utomhusutrymmen

Aluminium är ett hållbart och rostfritt material som lämpar sig för användning i utomhusutrymmen. Vi tillverkar även vackra dörrar för rumsindelning enligt dina mått till din altan. I vårt sortiment hittar du laminerade 6 mm glas som klara, grå- och bronsnyanserade.

Till våra aluminiumramar (Aalto, Classic Mini och Classic Maksi) finns även en dörrbroms.