Garderober

Perfekt garderob – planerad av dig

Garderober med skjutdörrar, gångjärnsdörrar eller bara stommar

En skräddarsydd förvaringslösning som svarar mot dina behov är inte enbart praktisk utan även ett vackert inredningselement. Vår yrkeskunniga service garanterar att du får en perfekt förvaringslösning för vilket utrymme som helst. Vårt sortiment innehåller hall skåpen, walk-in-closet, olika garderober och ytterliggare vitriner, byråar och skåpen.

En perfekt förvaringslösning efter dina behov

Vi tillverkar alla våra produkter enligt de mått kunden har angett, med en millimeters noggrannhet. Man kan till och med utnyttja trånga vindfång och snedtak på övre våningen. Med din förvaringslösning kan du till exempel gömma maskinerna i klädvårdsrummet, rör och det sorgligt berömda kaoset. Vägguttag, golvlister, elskåp eller vattenrör utgör inte heller något problem: vi kan till och med planera din helhet runt dessa.

Snabb och tillförlitlig leverans

Våra leveranstider är de snabbaste på marknaden och vår egen transportmateriel garanterar en tillförlitlig leverans, till och med till din egen gårdsplan. Vi betjänar dig via vårt säljnätverk med årtionden av yrkeskunskap och erfarenhet, såväl för små som för stora behov!

Mirror Line produktkatalog

Bekanta dig med Mirror Lines produktkatalog

Ladda ner vår produktkatalog gratis och bekanta dig med olika ram och material alternativ.

Förvaringslösningar för alla utrymmen

Våra produkter tillverkas alltid som skräddarsydda enligt millimetern, både vad gäller djup, höjd och bredd. Du kan sedan kalla det för garderob, skåp eller förvaringssystem, vi tillverkar det med yrkeskunskap på det sätt du önskar.

Behöver du hjälp med planering eller mätning?

Våra återförsäljare betjänar dig runtom i Finland. Vi kontrollerar att din plan för en garderob är fungerande och hållbar helhet.

Återförsäljare Mirror Line

Kanske intresserar du sig av följande artiklar

Intresserad av denna produkt?

Kontakta oss och vi hjälper dig med dina önskemål!

Be om offert