Garderober

Din drömgarderob – designad av dig, skräddarsydd av oss.

Garderober med skjutdörrar, gångjärnsdörrar eller utan dörrar

En skräddarsydd förvaringslösning som motsvarar dina behov är inte enbart praktisk utan även ett vackert inredningselement. Vår yrkeskunniga service garanterar att du får en perfekt förvaringslösning för vilket utrymme som helst. Vårt sortiment innehåller hallskåp, walk-in-closets, olika garderober och ytterliggare vitriner, byråar och skåp.

 

En perfekt förvaringslösning efter dina behov

Vi tillverkar alla våra produkter enligt de mått kunden har angett, med en millimeters precision. Man kan till och med utnyttja trånga vindfång och snedtak på övre våningen. Med din förvaringslösning kan du till exempel gömma maskinerna i tvättrummet, rören och det sedvanliga kaoset. Vägguttag, golvlister, elskåp eller vattenrör utgör inte heller något problem: vi kan till och med planera din helhet runt dessa.

Snabb och säker leverans

Våra leveranstider är de snabbaste på marknaden och vår egen transportmateriel garanterar en tillförlitlig leverans, till och med till din egen gårdsplan. Vi betjänar dig via vårt säljnätverk med årtionden av yrkeskunskap och erfarenhet, såväl för små som för stora behov!

Mirror Line produktkatalog

Bekanta dig med Mirror Lines produktkatalog

Ladda ner vår produktkatalog gratis och bekanta dig med olika ram och material alternativ.

Behöver du hjälp med planering eller mätning?

Våra återförsäljare betjänar dig runtom i Finland. Vi kontrollerar att din plan för en garderob är en fungerande och hållbar helhet.