Förvaringsidéer

Hemligheten med praktisk förvaring är en plats för alla varor. Varor kan alltid hittas enkelt från samma plats och efter användning kommer de också att hitta sig tillbaka till sin plats.

Vad är ditt förvaringsbehov?

Innan du planerar din garderob är det bra att tänka på vad som kommer att lagras där.

Sänglinne, skidutrustning, mössorr, handskar, böcker, jackor och andra kläder behöver sitt eget utrymme, och när utrymmet är konstruerat för att vara praktiskt och funktionellt, är varorna enklare att hålla i sin plats.

Utnyttja varje millimeter av ditt skåp

I hallen krävs man ofta flera utrymme för galgar. Man vill också ofta ha sin egen plats för mössor och handskar; för det här behov passar korgar och lådor utmärkt. Och var är städskåp? Det är också möjligt att planera sin egen plats för till exempel en strykbräda. För skokaoset erbjuder vi många olika förvaringslösningar! Kolla här våra funktionella tillbehör.

Skräddarsydda skåp maximerar utrymme även i de minsta sovrummen. Det främsta behovet av sovrumsförvaring är ofta en garderob. Behöver du en lång klädstång eller ett ställ för dina byxor? Till exempel stora övre hyllor kan vara funktionella plats för att förvara gästskydd och kuddar eller säsongsbetonade kläder.

Garderoben kan också användas som en rumsavdelare. Den kan dölja till exempel en TV, symaskin eller ett skrivbord. Ditt förvaringsbehov kan vara ett vitrinskåp för matplatsen, en bokhylla för vardagsrummet eller ett skåp för tvättstugan. Mirror Line – förvaringssystem tillverkas med dina mått, just för dig.

Nedan finns några förvaringslösningar för att hjälpa dig att skissa din egen lösning. Priserna är för bilders helheter, utan dörrar. Priset för din helhet får du hos våra återförsäljare!

Hall

Sovrum

Andra

Mirror Line produktkatalog

Bekanta dig i våra produkter!

Ladda ner vår gratis produktkatalogen.

Intresserad av denna produkt?

Kontakta oss och planera en helhet för dig!

Be om offert