Walk-in closet

Klädkammare också i små utrymmen

Vi tillverkar olika klädkammare lösningar enligt dina mått. Du behöver inte mycket kvadrater för att skapa en praktisk och snygg klädkammare för ditt hem. Vi erbjuder också olika byråar och dörrar för rumsavdelning, som kan komplettera din garderob helhet.

Walk-in closet – lite lyx för vardagen

Vad finns i klädkammare av dina drömmar? Mitt i en upptagen arbetsmorgon hittar du kläderna på rätt ställe i ett ögonblick, snyggt strykat eller medan du väntar på kvälls händelse, kan du sätta dig i fred i ett systematiskt omklädningsrum.

Walk-in closet måste inte vara dyrt – med oss hittar du olika alternativ som passar på din budget. Till exempel hyllor och klädstänger är billiga alternativ, som skapar mycket av förvaringsutrymme!

Tillbehör för garderober

Vår stort tillbehörsortiment innehåller flera grejer som lämpar sig utmärkt till en walk-in closet. Kombinera hyllor, lådor, korgar och klädstängar och få en funktionell garderob helhet!

Behöver du hjälp med planering?

Kontakta oss och vi ger dig tips och idéer för att implementera din garderob. Samtidigt får du massor av skisser för att hjälpa ditt beslut.

Walk-in closet