Walk-in closet

En walk-in closet är inte mer bara en omöjlig dröm för gemene man. Med våra material och färgalternativ kan du säkert hitta den bästa lösningen för ditt hem. Sluta fantisera, börja planera. Vi skapar din perfekta förvaring.

Klädkammare även i små utrymmen

Vi tillverkar olika klädkammarlösningar enligt dina mått. Du behöver inte många kvadrat för att skapa en praktisk och snygg walk-in closet för ditt hem. Vi erbjuder också olika byråer och dörrar för rumsavdelning, som kan komplettera din garderobshelhet.

Walk-in closet – lite lyx i vardagen

Vad finns i dina drömmars garderob? En stressig arbetsmorgon hittar du kläderna på rätt ställe i ett ögonblick, snyggt strykta eller medan du väntar på kvällens evenemang, kan du i lugn och ro bestämma dig vad du ska ha på dig i en prydlig och organiserad walk-in closet.

En walk-in closet behöver inte vara dyrt – från oss hittar du olika alternativ som passar din budget. Till exempel hyllor och klädstänger är billiga alternativ, som skapar mycket förvaringsutrymme!

Tillbehör för garderober

Vår stort tillbehörsortiment innehåller flera grejer som lämpar sig utmärkt till en walk-in closet. Kombinera hyllor, lådor, korgar och klädstänger och få en funktionell garderob helhet!

Behöver du hjälp med planering?

Kontakta oss och vi ger dig tips och idéer för att implementera din garderob. Samtidigt får du massor av skisser för att hjälpa dig i ditt beslut.