Ladon ovi -dörr logotyp

LADON Ovi -Dörr

Designskjutdörr med matt svart hjulmekanism

Design-skjutdörr till en annan värld

Mirror Lines designnyhet LADON Ovi – dörren är ett rustikt inredningsdörrpaket vars skjutdörrsmekanism och formspråk är bekanta från den finländska landsbygdsmiljön. Den eleganta LADON Ovi -dörren har designats för djärva inredare och renoverare som vill ha fördomsfria lösningar i sitt hem.

Inredningsdörren har förstklassig kvalitet och en elegant hjulmekanism och den är enkel att installera såväl som blickfång i vardagsrummet, som rumsavdelare och som dörr till klädrummet. LADON Ovi- dörrens rustika skjutdörrsmekanism är en tidlös klassiker och just därför ett ypperligt val för en modern interiör. Dörrens sömlösa funktion garanteras av soft close-stopparmekanismen.

Levereras som färdigpaket

Vit, Rödjerök, Sandsten eller Obehandland DIY- dörren

Vit
Vit

Den vita LADON Ovi -dörren har en elegant matt svart hjulmekanism och svart handtag vilket ger en stark kontrast till den vita dörren och skenbalken. Den vita dörren är renoverarnas favorit som ger tidlösa linjer i ett lofthem.

Vit LADON Ovi -dörr 495,00 €

Rödjerök
Rödjerök

Den mörkgråa rödjeröksfärgade LADON Ovi -dörren är en uppseendeväckande designdörr för den djärva inredaren. Den stadiga LADON Ovi -dörren med rödjeröksfärg gömmer hembion i mancaven eller sen ett helt klädrum.

Rödjerök LADON Ovi -dörr 495,00 €

Sandsten
Sandsten

Sandsten är en färg som lämpar sig för många inredningsstilar, en aningen rustik designdörr. Den eleganta sandstensfärgade LADON Ovi -dörren ger dig en air av landsbygd i din skandinaviska inredning.

Sandsten LADON Ovi -dörr 495,00 €

Obehandlad
Obehandlad

DIY LADON Ovi- dörren modellens obehandlade furuyta drar till sig snickarens iver att göra dörren till ett unikt objekt i just ditt hem. Måla, betsa eller dekorera som du vill, LADON Ovi -dörren är något som alla säkert märker!

Obehandlade LADON Ovi -dörr 519,00 €

Designdörrspaket som är enkelt att installera

LADON Ovi -dörren levereras som ett smidigt färdigpaket i två olika storlekar. Med två LADON Ovi-dörrar får du en elegant och rustik pardörr till exempel för dörröppningen till vardagsrummet. LADON Ovi -dörren ger hemmet ett öppet loftutseende och dörren tar inget utrymme ens när den är öppen, i motsats till traditionella dörrar med gångjärn.

LADON Ovi -dörren lämpar sig utmärkt till exempel som dörr till barnkammaren, eftersom den rör sig lätt och mjukt på skenan. Den supereleganta designdörrens behagliga soft close-stopparmekanism får dörren att stänga sig nästan ljudlöst.

LADON Ovi -dörren finns i alternativ för såväl romantiska, klassiska, moderna som industriella inredningsstilar.

Rustik dörr
Mirror Line Ladon Ovi -dörr paret

Ge din gamla dörr ett nytt liv

Hittade du en fantastisk antikdörr på auktionen? Har du en gammal dörr eller träskiva på vinden och du vill göra den till en del av inredningen? Ge hemmet ett individuellt utseende med en förenklad och tidlös skjutdörrsmekanism som finns med 1981 mm eller 2438 mm längd på skenan.

Nu även LADON Ovi-skjutdörrsmekanismen enkelt direkt i webbutiken! Gör dörren till ett blickfång i inredningen.

Skensats 1981 mm 228,00 €
Skensats 2438 mm 259,00 €

Produktegenskaper
  • LADON Ovi -dörren levereras som ett behändigt färdigpaket, som gör att den är enkel och snabb att installera.
  • Materialet är högkvalitativ och tålig ytbelagd MDF-skiva, DIY-dörren är hyvlad furu från Nya Zeeland.
  • Rustik skjutmekanism i matt svart och med soft close-mekanism. Matt svart handtag på dörren.
Dimensioner
  • Smal modell 914 mm x 2134 mm (skenans längd 2000 mm)
  • Bred modell 1067 mm x 2134 mm (skenans längd 2130 mm)
  • LADON Ovi -dörren har en totalhöjd på 2277 mm inklusive skjutmekanismen (rumshöjd minst 2290 mm)
  • Dörrens tjocklek: 35 mm.
  • Dörrens vikt: Obehandlad DIY-LADON Ovi -dörren 24 kg. Vit bred modell 45 kg.
Måttbeställd LADON Ovi-dörr

Nu måttanpassar vi även LADON Ovi -dörrarna

Våra kunder har olika behov och dörröppningar av olika storlekar. Med den nya måttanpassade LADON Ovi -dörren kan vi erbjuda designskjutdörrar som passar alla utrymmen och inredningsstilar.

Skräddarsydda LADON Ovi -dörrar levereras obehandlade, vilket gör att du kan ytbehandla dörren som du önskar. Produkten kan emellertid också målas på fabriken, om du så önskar.

Mät din dörröppning, välj din favorit bland de fyra modellerna och be om en offert.

LADON Ovi -Dörren från webbutik

Beställ LADON Ovi-dörrar och mekanismpaket från webbutik

Beställ