Friskare utseende på rummet med en ny skjutdörrsgarderob

Salminen familjens lägenhet i Helsingfors fått en ny skjutdörrsgarderob till hallen. Felet vid mätsteget var fixat snabbt och skåpet installerades enligt schema.
02.11.2018

Ljusare rummet

Jonna Salminen som bor I Helsingfors med sin man hade saknat ett ny utseende på sina höghus hemmets hall garderob för länge.  Paret var inte nöjd med funktionalitet och utseendet av den gamla garderob med gångjärnsdörrar, så den måste gå. Den byttes ut med en ny full hallens längd Mirror Line skjutdörrsgarderob.

Parets krav på garderoben var ganska tydliga. Salminen gav Metropolikalustes montör sin egen garderobsplan som en bas. Montören kunde föreslå ett förvaringslösning alternativ som gjorde användningen av utrymmet effektiv och ögonvänlig.

”Huvudkravet var att det skulle finnas utrymme för mina och min mans varor i garderoben. Vi fick också några fina och praktiska förslag från montören. Städskåpet var till exempel placerat i mitten av garderoben så att det inte skulle vara det första man ses när man öppnar skjutdörrarna”, Salminen berättar.

Somlös soma-ram

Smart förvaring

Salminens föräldrar har också en funtionella Mirror Line garderob i hallen. De berömde de låga glidskenorna som är lätta att hålla rena.

”Mina föräldrar var bekanta med Mirror Line, så jag hade tidigare varit bekant med företagets erbjudanden. Jag hade hört positiva saker och jag visste att deras skenor fungerade bra. Skräp går lätt i de vanliga djupa skenorna, så det kan vara svårt att städa dem. Vi vill inte kämpa med skjutdörrarna”, säger Salminen.

Salminens skjutdörrsgarderobs stomme är monterat bakom spegeldörrar, som är monterat från golv till tak och vägg till vägg. Dörrarna har soma- ramar, som ger speglar ett somlös utseende.

”Det ser ut som att hela hallväggen skulle vara spegel. Så somlös”, glädjer Salminen.

Förutom hyllorna är garderoben utrustat med lådor och klädstånger. Dessutom är städskåpet utrustat med en dammsugareshållare och korgar.

Felet vid mätsteget var fixat snabbt

Somlösa skjutdörrar

Efter en preliminär plan av förvaringslösningen var färdigt, montören gjorde mätningarna på platsen. Men när garderoben anlände, upptäcktes ett mätfel.

”Färdiga garderober kom efter 2-3 veckor av planering. I montöringsteg upptäckte man att lådorna kan inte öppnas, eftersom  skjutdörren var i vägen.  Men problemet löstes. Montören utförde mätningen igen. Man beställde nya lågare lådor och en ytterligare bit gjordes åt sidan”, minnas Salminen.

Efter ett par veckors användarupplevelse är tankar om Mirror Lines garderoben mycket positiva.

”Jag är tacksam för Mirror Line för att de lösade problemet och  avslutade projektet bra. Slutresultatet är riktigt bra, jag är nöjd. Garderoben ser ut som vi ville. Trots problemet kom det nya skåpet på schemat”, tackar Salminen.

Paret uppskattar att pris och kvalitet går hand i hand.

 

 

Det var klart för oss att vi valde garderoben från Mirror Line eftersom det var det bästa alternativet för priskvalitetsförhållandet. Skenas form löst också valet”, berättar Salminen och fortsätter:

”Jag kan rekommendera Mirror Line garderober.  Faktiskt planerar vi renovering av badrummet och vill ha ett ny skåp där. Även om felen kom, var de väl korrigerade. Jag är övertygad om att Mirror Line också kan göra oss till ett bra badrumsskåp i framtiden. ”

Be om offert för din egen garderob!