” Vi fick precis sådana garderober som vi ville”

Emilia och Risto från Österbotten köpte nya skjutdörrsgarderober för sitt 106 år gammalt hus. Mirror Line Oy:s förvaringslösningar med moderna egenskaper passar till olika utrymmen.
20.05.2016

En fullständig renovering till det över 100 år gamla huset

Mirror Line Oy levererade på hösten 2015 nya skjutdörrsgarderober till Emilia Takalas och Risto Laaksos nya hem som redan hade uppnått en respektabel älder.

” Vi köpte ett gammalt Emilias familjeägda landsgård. Huset behövde renovering och därmed också nya garderober”, berättar Risto om utgångspunkten.

”Min kompis kände Mirror Line Oy och genom honom hade jag också blivit bekant med företaget. Jag hade hört positiva saker om firman och jag visste att de är duktiga. Därför var det klar att vi väljer Mirror Line garderober”, säger Risto.

Hall garderob

romantisk inredning

Emilia och Risto hittade på hemsidan en modell som passade till deras stil.

”Vi frågade efter denna modell och fick precis den som vi ville ha. Vi beställde en skjutdörrsgarderob med spegel och en gitterdetalj på toppen. Denna modell passar utmärkt till husets stil”, fortsätter Risto.

Emilia och Risto är mycket nöjda med leveransen och servicen.

”Vi meddelade måtten till Mirror Line och de levererade skåpen enligt den överenskomna tidtabellen. Det var mycket lätt. ”

”Deras kundtjänst var mycket bra, personalen var vänlig och hjälpsam.”

Skjutdörrsgarderob i hallen

Garderoberna passar perfekt i stilen

Bilderna berättar om resultatet mera än ett tusen ord. Hela huset har renoverats från golvet till taket i en modern elegant stil.

”Vi är mycket nöjda med resultatet. Garderoberna är av hög kvalitet. Det bästa är att vi hittade en modell som är just perfekt för oss”, säger Risto.

”Jag rekommenderar gärna Mirror Line Oy för dem som behöver spegel- eller glasskjutdörrar. Mirror Line Oy är en specialist på dem.”

Lämna en offertbegäran på din egen perfekta garderob på länken nedan.

Be om offert