Skjutdörrar

Nytt utsikt för ditt hem med hållbara inhemska skjutdörrar

Skjutdörrar helt skräddarsydd för dig

Våra skjutdörrar kan tillverkas upp till rummets tak, även till 3 meters höjd, och till och med över hela väggens bredd. Vi tillverkar skjutdörrar för att passa dina mått med en millimeters noggrannhet, så du kan säkert hitta en lämplig lösning från oss!

Måttanpassade skjutdörrar ger ett enkelt och fördelaktigt alternativ till heminredning. De är en modern och långsiktig lösning som ökar värdet på din fastighet. De skapar ett elegant, enhetligt utseende och ger dina gäster ett vackert första intryck. Man kan även enkelt montera endast skjutdörrar framför redan befintliga skåp. Ljusa spegel- och glasytor reflekterar ljuset och får små rum att se större ut. Även i smala korridorer, där man inte kan öppna dörrar på gångjärn, kan man enkelt montera skjutdörrar.

Bor du i Sverige?

Vi levererar våra produkter också till regionen Stor-Stockholm. Klicka här för att gå till vår svenska hemsida och läs mer!

Personliga skjutdörrar ur vårt mångsidiga materialutbud

Vi tillverkar skjutdörrar som passar stilen i ditt hem, helt skräddarsydda för dig. Varje objekt som vi tillverkar är unikt – en måttbeställd helhet, som du har planerat. Ur vårt omfattande utbud kan du välja färger och material för skjutdörrarna enligt hemmets inredning och din egen smak. Det finns tiotals olika färger för speglar, glas och skivor och de kompletteras av målade och filmbelagda MDF-färger. Valet av material påverkar naturligtvis till priset av skjutdörrar: till exempel 910×2500 skjutdörr med stålprofil har priser från 182€/ st.

Vare sig din inredningsstil är modern, rustik, retro eller något helt annat hittar du säkert en lösning du tycker om hos oss! Bekanta dig med vårt färg- och materialsortiment på vår webbplats eller hos din närmaste återförsäljare.

Nu kan du också beställa provbitar av våra material till ditt hem för att se vilka färger matchar din stil bäst. Beställning kan du göras i vår webbutik.

Ett unikt ramsortiment

Vårt ramsortiment omfattar nio unika profiler, med sammanlagt 13 olika färgalternativ. Som ytmaterial på skjutdörrarna kan man använda alla skiv-, hålskiv-, glas- och spegelfärger och du kan kombinera dem enligt önskemål. Dörrarna kan indelas med delningslister både lodrätt och vågrätt. Det lönar sig att reservera cirka 10 centimeter för skjutdörrarnas mekanism.

Hos våra återförsäljare kan du testa hur lätt dörrarna glider samt välja färger och material på plats.

Planering av skjutdörrar

Planera din dörr

Vill du ha en plan för din helhet?

Våra återförsäljarna har ett 3D- planeringsverktyg när du kan testa funktionaliteten och utseendet på din design.

Skjutdörrar snabbt och tillförlitligt

Våra leveranstider är de snabbaste på marknaden och vår egen transportmateriel garanterar en tillförlitlig leverans, till och med till din egen gårdsplan. Vi betjänar dig via vårt säljnätverk med årtionden av yrkeskunskap och erfarenhet, såväl för små som för stora behov!

Trygg glidmekanism

Skjutdörrarna rullar lätt och nästan ljudlöst och deras konstruktion tål även mer krävande bruk. Vi beviljar 10 års garanti för dörrmekanismerna och hjulen behöver varken smörjas eller spännas. Säkerhetsfilmen som har limmats på glasens och speglarnas baksida samt spärren som håller hjulen på plats garanterar säkerheten. Därför är Mirror Line -skjutdörrarna ett utmärkt val även för familjer med barn och husdjur.

Mirror Line produktkatalog

Ladda ner produktkatalogen

Ladda ner vår produktkatalog gratis och bekanta dig med olika ram och material alternativer.

Kanske intresserar du sig av följande artiklar

Intresserad av denna produkt?

Kontakta oss och vi hjälper dig med dina önskemål!

Be om offert!