Dörrar för rumsavdelning

Rumsavdelare passar utmärkt i både nya och gamla objekt. Om du så önskar kan du välja olika material för båda sidorna på dörren.

Behöver du hjälp med planeringen? Lämna dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär och vi hjälper till!

Be om offert!

Dörrar för rumsavdelning i ett nytt eller gammalt objekt

Dubbelsidiga dörrar för rumsavdelning avgränsar rummen från varandra på ett elegant sätt och fungerar som en vacker ersättning för vanliga innerdörrar. Om du önskar kan du välja olika material för båda sidorna på dörren, varvid båda sidorna överensstämmer med stilen och behovet för rummet i fråga.

Rumsavdelare passar utmärkt i både nya och gamla objekt. De kan antingen öppnas längs väggen eller monteras så att de glider in i väggen.

Personliga rumsavdelare från vårt omfattande materialutbud

Bland våra ramprofiler lämpar sig Aalto, Classic Mini och Classic Maksi utmärkt som dörrar för rumsindelning. I dem göms hjulen i listen och dörren är elegant på båda sidorna.

Vi erbjuder både topphängda och golvgående dörrar för rumsavdelning.  Glidskenan som monteras i golvet för golvgående dörrar är verkligt osynlig, endast 5 mm hög.

Du har även tillgång till alla färger och material i vårt sortiment vad gäller dörrar för rumsavdelning. Med uppdelningslister kan du dela in dörren både lodrätt och vågrätt enligt dina önskemål.

Glasterrass med skjutdörrar

Hållbara dörrar för rumsavdelning även för utomhusutrymmen

Aluminium är ett hållbart och rostfritt material som lämpar sig för användning i utomhusutrymmen. Vi tillverkar även vackra dörrar för rumsavdelning enligt dina mått till din altan. I vårt sortiment hittar du laminerade 6 mm glas som klara, grå- och bronsnyanserade.

Soft-close mjukstängning tillgänglig till alla ramar.

Intresserad av denna produkt?

Kontakta oss och vi hjälper dig med dina önskemål!

Be om offert!