LADON Ovi -liukuovipaketti Puhtaanvalkoinen

349,00 

LADON Ovi puhtaanvalkoinen 1067 mm -mallin viimeiset kappaleet myynnissä nyt poistohintaan! Tämä väri poistuu valikoimastamme, joten nämä ovet myydään pois varastosta reippaaseen alehintaan.

Kun kaksi LADON Ovea halutaan yhdistää esimerkiksi parioviksi, voi kiskojen liitoskohtaan asentaa kiskoliittimen. Kiskoliitin helpottaa kahden kiskon asentamista vierekkäin.

LADON Ovi -kiskopaketit ja -ovipaketit sisältävät yhden lattiakiinnitteisen alaohjurin. Mikäli lattiakiinnitys ei onnistu, tarvitset seinäkiinnitteisen alaohjurin pitämään ovea paikoillaan alareunasta.

Tuotteen kuvaus
LADON Ovi puhtaanvalkoinen on upea yhdistelmä modernia skandinaavista kauneutta ja perinteistä maalaistunnelmaa. Puhtaanvalkoisen LADON Oven sävy on hieman vaaleanharmaaseen taittava ja kylmemmän sävyinen kuin toinen mallistossamme oleva valkoinen LADON Ovi.

LADON Oven näyttävä mattamusta pyörästömekanismi ja vedin luovat vahvaa kontrastia valkoiseen oven pintaan. Puhtaanvalkoinen LADON Ovi on ajaton valinta kotiin, ja se on vuodesta toiseen trendikäs! Ovessa on maalaismaisemasta tuttu K-kuvio.
Tuotteen ominaisuudet
Paketin sisältö:

- Oven materiaali laadukasta ja kestävää, pinnoitettua MDF-levyä.
- Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Mekanismilla 5 vuoden takuu.
- 1 kpl mattamusta vedin
- Oven alaosaan asennettava lattiakiinnitteinen alaohjuri
- Kiskon alle asennettava korokelauta

Mitat:

- 1067 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2130 mm)
- LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm).
- Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskiskohtaan)
- Oven paksuus: 35 mm.
- Oven paino 45 kg. Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta.

Puhtaanvalkoisen LADON Oven sävy on hieman vaaleanharmaaseen taittava ja kylmemmän sävyinen kuin toinen mallistossamme oleva valkoinen LADON Ovi.
Toimitus
Toimitusaika 2-5 arkipäivää
Toimitus kotipihaan/kadunvarteen 49 € Manner-Suomessa Rovaniemelle asti. Muualle Suomeen toimituskustannukset 89 €. Voit laskea tarkan toimituskulun syöttämällä postinumerosi ostoskorivaiheessa.
Asennus
LADON Ovi -liukuovi toimitetaan helppona asennuspakettina. Paketin kokonaispaino 52kg.
Paketissa on kaikki tarvittava helppoon asennukseen. Jokainen LADON Ovi on varusteltu soft-close-hidastimilla, joiden avulla ovi avautuu ja sulkeutuu pehmeästi. Tilauksessa on mukana LADON Ovi, kiskomekanismi hidastimilla, korokelauta, vedin, lattiakiinnitteinen alaohjuri sekä tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Kipsilevyseinälle tulee hankkia sopivat kiinnitysruuvit ja kipsilevyankkurit itse.
Ladattavat materiaalit
Lue lisää LADON Ovista