Asennus

Mirror Line tuotteet pystyt halutessasi asentamaan itse. Tarvitset asennukseen kaverin ja muutamia perustyökaluja. Videoilta näet tuotteidemme asennuksen ja ladattavista asennusohjeista, jotka lähetetään myös tuotteiden mukana, saat tarkat tiedot mitoista ja spekseistä.

Suurin osa asiakkaistamme asentaakin liukuovet ja kaapistot itse. Huolellisuudella ja asennusohjeiden noudattamisella onnistut takuulla! Jokaisen kaapiston mukana tulevat yksilölliset asennusohjeet juuri sinun tuotettasi varten. Kaapiston mittakuvasta näet kokonaisuuden sekä osien mitat, ja ohjeiden avulla tiedät miten edetä.

Mirror Line kaapistot on helppo kasata pikakiinnitteisten epäkeskohelojen avulla. Sekä heloille että eniten käytössä oleville lisätarvikkeille (esim. korit ja laatikot) on levyissä valmiiksi koneistetut reiät.

Useat jälleenmyyjämme tarjoavat mittaus- ja asennuspalvelua. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, voit ilmoittaa lomakkeella myös kiinnostuksesi asennuspalveluun, jolloin voimme ohjata sinut asennusta tarjoavan yhteistyökumppanimme luo.

Jos sinulla on kysyttävää asennuksesta, voit soittaa meille tai ottaa yhteyttä sähköpostilla!

Pyydä tarjous mittaus- ja asennuspalveluista!

Jälleenmyyjämme ympäri Suomea tarjoavat mittaus- ja asennuspalveluita tarvitessasi

Pyydä tarjous