RAJATON – kehyksetön liukuovi

Kauniit maalatut liukuovet kehyksillä tai ilman

RAJATON – kehyksettömät, maalatut MDF-liukuovet

RAJATON-mallisto pitää sisällään Mirror Linen ensimmäiset täysin kehyksettömät, maalatut MDF-liukuovet. Kehyksettömän ovimalliston taustalla on kasvava trendi integroiduista kalusteista. Kehyksettömät, maalatut ovet ja kaapistot sulautuvat saumattomasti sisustukseen ja luovat yhtenäisen ilmeen kokonaisuudelle.

RAJATON-ovet  valmistetaan maalatusta MDF-levystä. Liukuovissa ei ole lainkaan kehyksiä, vaan oven pinta on sileä reunasta reunaan. Liukuovien lisäksi myös kaapiston runko-osat voidaan maalata ovien kanssa saman sävyisiksi, jolloin kokonaisuus on saumaton ja harmoninen. 

MDF-liukuoviin löytyy oma Pohjoisen Harmonia -sävymallisto, joka sisältää kahdeksan luonnonläheistä sävyä. MDF-liukuovet ja kaapistot on mahdollista maalata myös asiakkaan määrittämällä sävyllä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

MDF-sävy Vilja NCS S 2005 Y50R

Luonnonläheinen Pohjoisen Harmonia -sävykokoelma

Rajaton – kehyksettömän liukuoven rinnalla olemme päivittäneet myös MDF-sävymallistomme sisustussuunnittelijoiden avustuksella tämän hetken trendien mukaisiksi. Pohjoisen Harmonia -kokoelma sisältää kahdeksan uutta, kauniin harmonista sävyä.

Pohjoisen Harmonia -kokoelman inspiraationa on toiminut suomalainen luonto. Maanläheinen ja luonnollinen sävymaailma on saanut viitteitä niin suomalaisesta metsästä, järvistä kuin kauniin utuisista kesäöistäkin.

Sävyttämällä sekä kaapiston, liukuovet että tilan taustaseinän samaan sävymaailmaan voit luoda kotiisi yhtenäisen, rauhallisen kokonaisuuden. Voit tilata verkkokaupastamme Pohjoisen Harmonia -mallipalat, jotka auttavat sopivan sävyn valitsemisessa.

Tutustu lisää Pohjoisen Harmonia -sävymallistoon:

Maalatut MDF-liukuovet kehyksillä

Kauniit maalatut MDF-liukuovet voi liittää myös lähes kaikkiin kehysprofiileihimme. Kehyksellisiin MDF-liukuoviin on sileän levypinnan lisäksi saatavana useita erilaisia kuviojyrsintöjä, joilla voit lisätä persoonallisuutta sisustukseen.

Johanna

johanna

Talonpoika

Talonpoika

Susanna

susanna

Ristikko

ristikko

Ruutu

ruutu

Huom! Mallikuvat ovat suuntaa-antavia.

MDF-ovissa voidaan käyttää muiden peili- ja lasivärien lisäksi myös läpinäkyvää kirkasta lasia sekä pronssin ja harmaan sävyistä lasia.

Tutustu myös muihin kehyksellisiin liukuoviimme!

Etsitkö maalattua kaapistoa saranaovilla?

Jos liukuovikaapisto ei vastaa sinun tarpeisiisi, on vaihtoehtona kaapisto saranaovilla. Myös saranaovikaapin valmistus onnistuu MDF-levystä uusissa Pohjoisen Harmonia -sävyissä. 

Saranaoviin ei ole mahdollista lisätä kuviointeja tai lasiaukkoja, joten saranaoven pinta on aina sileä. 

Tutustu saranaoviin lisää täällä:

MDF-saranaovikaapisto MDF-sävyssä Aamu
Peililiukuovet - pyörästön takuu

Liukuovien pyörästöillä 25 vuoden takuu!

Korkealaatuiset tuotteet, kestävät materiaalit ja raaka-aineet sekä 25 vuoden kokemus takaavat sen, että luotamme tuotteemme kestävyyteen yhtä vahvasti, kuin mitä uskomme tulevaisuuteen!

Sekä teräs- että alumiinikehys liukuoviemme pyörästön takuuaika on  25 vuotta! 

Liukuovet mittojen mukaan Mirror Line jälleenmyyjät

Ammattitaitoiset jälleenmyyjämme palveluksessasi!

Tarvitsetko mittausta, suunnittelua tai asennusta? Jälleenmyyjäverkostomme palvelee sinua paikallisesti ympäri Suomea. Sinun suunnittelemasi ja jälleenmyyjän kanssa mietitty liukuovikokonaisuus tarkistetaan aina tehtaallamme toimivaksi ja kestäväksi kokonaisuudeksi.

Jälleenmyyjämme tarjoavat myös asennusta tuotteillemme!

Kiinnostuitko MDF-liukuovista?

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin toiveidesi kanssa!

Pyydä tarjous