Pohjoisen Harmonia -sävykokoelma

Pohjoisen Harmonia MDF-sävykokoelma sisältää 8 luonnonläheistä sävyä. Sävykokoelman inspiraationa on toiminut suomalainen luonto.

Pohjoisen Harmonia MDF-sävykokoelman inspiraationa on toiminut suomalainen luonto. Pohjoisen Harmonian rauhallinen, maanläheinen sävymaailma on saanut viitteitä niin suomalaisesta metsästä, järvistä kuin kauniin utuisista kesäöistäkin. 

Kokoelman MDF-sävyt on määritelty NCS-koodeilla. MDF-liukuovet ja kaapistot on mahdollista maalata myös asiakkaan määrittämällä NCS-koodilla. 

Huomioithan, että värien sävyt saattavat toistua erilaisina eri näytöillä. Suosittelemme lopullista valintaa tehdessä vertailemaan eri sävyjen mallipaloja, jotka voit tilata verkkokaupastamme.

Maalatut MDF-sävyt

Pohjoisen Harmonia

Inspiraatiokuvat

Pohjoisen Harmonia

Otathan huomioon, että maalin valmistusajankohta, sekoituksessa käytetty kone ja maalilaatu vaikuttavat kaikki maalin sävyyn. Yhden toimituksen tuotteet ovat kuitenkin aina yhtenevät sävyltään. Käyttäessäsi samaa sävyä esimerkiksi seinän maalaamiseen huomioithan, että maalin sävy voi vaihdella maalikerrosten ja pohjamateriaalin mukaan. Edellä mainitut syyt huomioiden Mirror Line Oy ei ole vastuussa, mikäli asiakkaan itse maalaaman seinän tai muun kalusteen sävy ja tilaamasi tuotteen sävy eivät ole täysin yhtenevät, vaikka ne olisi maalattu samalla NCS-koodilla.

Rajaton - kehyksetön mdf-liukuovi mdf-sävyssä Aava

MDF-sävyt kehyksettömissä RAJATON – liukuovissa

Sävyttämällä sekä kaapiston, liukuovet että tilan taustaseinän samaan Pohjoisen Harmonia -sävymaailmaan voit luoda kotiisi yhtenäisen, rauhallisen kokonaisuuden. 

Kehyksettömän ovimallistomme taustalla on kasvava trendi integroiduista kalusteista. Kehyksettömät, maalatut ovet ja kaapistot sulautuvat saumattomasti sisustukseen.

Tutustu lisää MDF-liukuoviimme:

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin toiveidesi kanssa!

Pyydä tarjous