Liukuovi seinän sisään

Liukuovi seinän sisään on tehokas tilanjakoratkaisu kotiin, sillä se ei vie juuri lainkaan lattiatilaa aukon edestä. Pocket door toteutetaan kotimaisen Liunen runkoelementillä ja valitsemallasi Mirror Linen liukuovella.  Liukuoven materiaali on valittavissa koko Mirror Linen materiaalivalikoimasta. Liukuoven pintamateriaaliksi voi valita perinteisen levyoven lisäksi myös peilin tai lasin. Yhdistelmiä voi kehitellä vaikka satoja – vain mielikuvitus on rajana!  Kehykseksenä seinän sisään menevissä liukuovissa on Classic Mini -alumiinikehys väreissä musta, valkoinen, hopea tai grafiitti.

Liukuovi seinän sisään - runkorakenne

Seinän sisään liukuvan oven runkorakenne

Seinän sisäinen liukuovirakenne on toimiva ratkaisu niin uudis- kuin remonttikohteeseenkin. Metallinen runkoelementti voidaan asentaa seinärungon sisälle ja peittää halutulla pintamateriaalilla, esimerkiksi kipsilevyllä. Pocket doorista on saatavilla tietyt vakiokoot, ja ovirakenne on mahdollista toteuttaa sekä yksittäiselle ovelle että parioville. Aukkojen leveydet yksiovisena ovat 810 mm, 910 mm tai 1010 mm ja kaksiovisina 1234 mm tai 1634 mm. Aukon korkeus on aina 2045 mm.

Pocket door -liukuovipaketti on valmis ratkaisu, joka sisältää kaiken tarvittavan asennukseen: runkoelementin, liukuoven, kiskot ja pyörästöt. Liukuoveen on saatavana myös hidastimet oven pehmeää sulkeutumista varten.

Kattava materiaalivalikoimamme mahdollistaa sen, että liukuovi on aina sinun makuusi sopiva.

Materiaalimallit suunnittelun tueksi

Mallipalojen avulla näet, kuinka materiaalimme sopivat juuri sinun kotiisi.

Tilaa mallipalat

Liukuovi seinän sisään – tehokas tilanjakoratkaisu

Seinän sisään liukuva ovi mahdollistaa sen, että pienessäkin tilassa neliöt saadaan hyödynnettyä tehokkaasti. Seinän sisäisen liukuovirakenteen ansiosta liukuovikokonaisuus avautuu huomaamattomasti seinän sisään, jolloin liukuovi ei tarvitse lainkaan seinäpinta-alaa oviaukon vierelle. Seinän sisään liukuva ovi on suosittu ratkaisu esimerkiksi vaatehuoneen oveksi, jolloin säilytystilasta ei tarvitse tinkiä oven vuoksi. 

Pocket doorin materiaaleiksi on valittavissa useita vaihtoehtoja.
Pocket door on kaunis sisustusratkaisu kotiin.

Seinän sisään liukuva ovi kotiisi nopeasti ja luotettavasti!

Jälleenmyyjämme ympäri Suomen palvelevat ammattitaidolla! Saat jälleenmyyjiemme liikkeessä suunnitteluapua, sekä pääset näkemään tuotteitamme livenä. Monet jälleenmyyjistämme tarjoavat myös mittaus- ja asennuspalvelua. Kun olet saanut tilauksen tehtyä jälleenmyyjän kautta, on tilaus kotipihassasi tavallisesti 2-3 viikossa. Oma kuljetuskalustomme takaa sen, että toimitus tapahtuu silloin, kun on sovittu. 

 

Haaveissa seinän sisään liukuva ovi?

Pyydä tarjous!