Liukuovikaappi

Täydellinen komero – sinun suunnittelemasi

Liukuovikaapit ja vaatehuoneen sisustat

Mittatilaustyönä toteutettu, sinulle suunniteltu ja tarpeitasi vastaava liukuovikaappi on paitsi käytännöllinen, myös upea sisustuksellinen elementti. Ammattitaitoinen palvelumme takaa sinulle täydellisen säilytysratkaisun tilaan kuin tilaan. Toteutamme kaapistot liukuovilla tai saranaovilla, walk-in vaatehuoneet,  tasot, laatikostot, vitriinit ja senkit.

 

Täydellinen liukuovikaappi sinun tarpeisiisi

Valmistamme kaikki liukuovikaapit ja muut säilytysratkaisut asiakkaan antamien mittojen mukaan millin tarkkuudella. Näin saadaan hyötykäyttöön jopa ahtaat tuulikaapit ja yläkerran vinokatot. Säilytysratkaisusi voi piilottaa sisälleen esimerkiksi kodinhoitohuoneen koneet, putket ja sen surullisen kuuluisan kaaoksen. Ongelmia eivät aiheuta myöskään pistorasiat, lattialistat, sähkökaapit tai vesiputket: kokonaisuutesi suunnitellaan vaikka näiden kaikkien ympärille.

Liukuovikaappisi sisustasta suunnitellaan juuri sellainen kuin tarvitset. Lukuisat varusteet – laatikot, korit, korulokerikot, kenkätelineet ja tangot – mahdollistavat sen, että vaatekaappi palvelee parhaiten säilytystarpeitasi.

Nopea ja luotettava toimitus

Liukuovikaappien toimitusaikamme on nopea. Tilauksesta kuluu keskimäärin 2-4 viikkoa ja oma kaapistosi on kotipihassasi. Kuljetuskalustomme takaa luotettavan toimituksen. Palvelemme myyntiverkostomme kautta vuosikymmenien ammattitaidon ja kokemuksen turvin – niin pienessä kuin suuressakin tarpeessa!

Opas kaapiston suunnitteluun

Mistä kaapiston suunnittelu kannattaa aloittaa? Mitä pitää ottaa huomioon materiaaleja valittaessa tai kaapiston asentamisessa? Kattava Liukuovikaapiston suunnittelu- ja mitoitusopas kertoo kaiken tarvittavan liukuovikaapiston ostamista suunnittelevalle.

Kokemuksia Mirror Linen tuotteista

Liukuovikaapit ja muut säilytysratkaisut tilaan kuin tilaan

Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä millimetrin välein niin syvyyden, korkeuden kuin leveydenkin osalta. Oli tarpeissasi sitten eteisen liukuovikaappi, vaatekaappi, vaatehuone tai muu säilytysjärjestelmä – me toteutamme sen ammattitaidolla.

Liukuovikaappi suunnitelmissa? Suuntaa lähimmälle jälleenmyyjällemme!

Ammattimaiset jälleenmyyjämme osaavat neuvoa oikeanlaisen vaatekaapin suunnittelussa sekä materiaalien valinnassa. Jälleenmyyjäverkostomme palvelee sinua paikallisesti ympäri Suomea. Sinun suunnittelemasi ja jälleenmyyjän kanssa mietitty vaatekaappikokonaisuus tarkistetaan aina tehtaallamme toimivaksi ja kestäväksi kokonaisuudeksi. Jälleenmyyjiltämme saatavissa on myös mittaus- ja asennuspalvelua. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Liukuovet mittojen mukaan Mirror Line jälleenmyyjät

Sinua voisi kiinnostaa seuraavat kirjoituksemme

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin toiveidesi kanssa!

Pyydä tarjous