Liukuovikaapit

Täydellinen komero – sinun suunnittelemasi

Liukuovikaapit, saranaovikaapit, vaatehuoneen sisustat

Mittatilaustyönä toteutettu, sinun suunnittelemasi ja tarpeitasi vastaava liukuovikaappi on paitsi käytännöllinen myös upea sisustuksellinen elementti. Ammattitaitoinen palvelumme takaa sinulle täydellisen säilytysratkaisun tilaan kuin tilaan. Saat kauttamme eteisen kaapit, walk-in vaatehuoneet, erilaiset vaatekaapit ja tämän lisäksi tasot, laatikostot, vitriinit ja senkit.

Täydellinen liukuovikaappi sinun tarpeisiisi

Valmistamme kaikki liukuovikaapit ja muut säilytysratkaisut asiakkaan antamien mittojen mukaan millin tarkkuudella. Hyötykäyttöön saadaan jopa ahtaat tuulikaapit ja yläkerran vinokatot. Säilytysratkaisusi voi piilottaa sisälleen esimerkiksi kodinhoitohuoneen koneet, putket ja sen surullisen kuuluisan kaaoksen. Ongelmia eivät aiheuta myöskään pistorasiat, lattialistat, sähkökaapit tai vesiputket: kokonaisuutesi suunnitellaan vaikka näiden kaikkien ympärille.

Liukuovikaappisi sisustasta teet juuri sellaisen kuin tarvitsee . Lukuisat varusteet – laatikot, korit, korulokerikot, kenkätelineet ja tangot – mahdollistavat sen, että kaapistosi palvelee parhaiten säilytystarpeitasi.

Nopea ja luotettava toimitus

Liukuovikaappien toimitusaikamme on nopea. Tilauksesta keskimäärin 2 viikkoa ja oma kaapistosi on kotipihassa. Kuljetuskalustomme takaa luotettavan toimituksen. Palvelemme myyntiverkostomme kautta vuosikymmenien ammattitaidon ja kokemuksen turvin – niin pienessä kuin suuressakin tarpeessa!

Opas kaapiston suunnitteluun

Mistä kaapiston suunnittelu kannattaa aloitaa? Mitä pitää ottaa huomioon materiaaleja valittaessa tai kaapiston asentamisessa? Kattava Liukuovikaapiston suunnittelu ja mitoitus -opas kertoo kaiken tarvittavan liukuovikaapiston ostamista suunnittelevalle.

Kokemuksia Mirror Linen tuotteista

Liukuovikaapit ja muut säilytysratkaisut tilaan kuin tilaan

Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä millimetrin välein niin syvyyden, korkeuden kuin leveydenkin osalta. Tarvitset sitten komeroa, vaatekaappia, vaatehuoneen kalusteita tai säilytysjärjestelmää, me toteutamme sen ammattitaidolla.

Uudet liukuovikaapit hakusessa? Suuntaa lähimmälle jälleenmyyjällemme!

Ammattimaiset jälleenmyyjämme osaavat neuvoa oikeanlaisen kaapiston suunnittelussa sekä materiaalien valinnassa. Jälleenmyyjäverkostomme palvelee sinua paikallisesti ympäri Suomea. Sinun suunnittelemasi ja jälleenmyyjän kanssa mietitty vaatekaappikokonaisuus tarkistetaan aina tehtaallamme toimivaksi ja kestäväksi kokonaisuudeksi. Jälleenmyyjiltämme saatavissa on myös mittaus- ja asennuspalvelua. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Liukuovet mittojen mukaan Mirror Line jälleenmyyjät

Sinua voisi kiinnostaa seuraavat kirjoituksemme

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin toiveidesi kanssa!

Pyydä tarjous