Saranaovikaapit

Kaapisto saranaovilla 

Kaapisto mittatilaustyönä ovat sopiva ratkaisu, kun vakiomittainen kaapisto ei sovellu tarpeisiisi. Kauttamme onnistuu myös erilaiset saranaovikaapistot. Saranaovet voimme valmistaa käyttämistämme kalustelevyistä tai maalattuina ja jyrsittyinä MDF-ovina.

Saranaovissa käytämme vakiona hidastavia saranoita. Toteutamme ovia myös pomppusaranoilla. Valikoimastamme löytyy oviin erilaisia vetimiä. Tutustu vedinvalikoimaamme täällä. 

Saranaovikaapeissa tarvitaan aina sokkeli kaapiston alalaidassa, tai esimerkiksi kodinhoitohuoneessa usein käytössä olevat putkijalat. Varusteista korokekiskoilla olevat korit liukuvat ovien saranoiden ohi. Pystymme toteuttamaan myös laatikot saranaovien taakse.

Tutustu myös liukuovikaapistoihimme >>

Kaapistot saranaovilla saatavilla monilla materiaaleilla

Kaapisto saranaovilla – tutustu materiaaleihin!

Kaapistot saranaovilla onnistuu juuri sinun sisustukseesi sopivana. Tämän mahdollistaa laaja materiaalivalikoimamme. Voit valita kaapistoosi materiaalin yli kahdestakymmenestä levyväristä. Kaapistot onnistuvat myös maalattuna. Voit joko valita jonkun värin Pohjoisen Harmonia -sävykokoelmasta tai maalauttaa kaapiston haluamallasi värillä.

Saranaovikaapit suunnitelmissa? Katso lähin jälleenmyyjäsi

Mirror Line -tuotteet myy ympäri Suomen ammattitaitoiset jälleenmyyjämme. He auttavat kaapiston suunnittelussa ja tarjoavat myös mittaus- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme luona pääset lisäksi näkemään materiaalejamme livenä.

Liukuovet mittojen mukaan Mirror Line jälleenmyyjät
Kenkäkaappi valkoisella ja luksusta tuovalla kenkäkarusellillä

Kaapisto monipuolisin lisätarvikkein

Valikoimastamme löydät monipuoliset lisätarvikkeet kaapistoon – hyllyt, tangot, laatikot, korit ja kenkätelineet tekevät kaapistosta tarpeidesi mukaiset. Lisätarvikkeilla pidät kaapiston siistinä ja tavarat oikeilla paikoillaan. 

Miksi valita Mirror Line? Asiakkaamme kertovat!

Kaapistot saranaovilla suunnitelmissa?

Pyydä tarjous, niin välitämme tarjouspyyntösi jälleenmyyjällemme.

Pyydä tarjous