Tasot ja laatikostot

Toteutamme mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaan erilaiset tasot, laatikostot ja senkit. Materiaaleina käytämme samoja levyvärejä kuin komeroissa ja liukuovissakin.

Laatikostot ja senkit juuri oikean kokoisina

Etkö ole löytänyt juuri sinulle sopivaa tasoa tai laatikostoa? Ei hätää, toteutamme ne mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Materiaaleina voidaan käyttää samoja levyvärejä kuin kaapistoissa ja liukuovissakin.

Erityisen hyvin mataliin tasoihin sopivat vitriiniliukuovet, jotka vievät kalusteen syvyydestä tilaa vain noin 40 mm. Vitriiniliukuovet ovat reunoilta kehyksettömät.

Laatikot mukautuvat sekä leveyden, syvyyden että korkeuden suhteen. Valikoimissamme on sekä tavalliset metallilaatikot, pomppulaatikot että hidastavat (ns. sisäänvetävät) laatikot. Laatikon etusarja mitoitetaan aina kalusteen mittojen mukaan.

Tasot voidaan toteuttaa myös muilla liukuoviprofiileillamme. Valikoimiimme kuuluu myös pieni määrä erilaisia vetimiä ja tasojalkoja. Taso voidaan halutessasi viimeistellä upeasti lasikannella tai laminaattipintaisilla työtasoilla.

Tutustu myös liukuovikaapistoihimme >>

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan tarpeitasi vastaava kokonaisuus

Pyydä tarjous