Vaatehuone

Vaatehuone tekee arjesta ylellistä

Vaatehuone on monen rakentajan unelma. Vaatteet kauniisti henkareilla, kengät ja käsilaukut sievästi esillä,  korut ja kellot järjestyksessä. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin aloittaa aamu pukeutumalla kauniissa ja ylellisessä walk-in vaatehuoneessa?

Walk-in closet eli avoin vaate- ja pukeutumishuone luo kotiin hotellitunnelmaa ja lisää ripauksen luksusta jokaiseen päivään.

Vaatehuoneesta halutaan tehdä entistä useammin ylellinen, kaunis lisähuone makuuhuoneen yhteyteen. Sille on muodostunut myös uusia käyttötarkoituksia: monessa kodissa vaatehuone toimii myös pukeutumis- ja kaunistautumistilana. Walk-in vaatehuoneeseen voidaan suunnitella esimerkiksi meikkauspöytä ja tilat korusäilytykselle.

Vaatehuone suunnitelmissa? Pyydä tarjous – me autamme!

Vaatehuone myös pieneen ja haastavan muotoiseen tilaan

Mirror Linen vaatehuoneet ja säilytysjärjestelmät tehdään aina mittatilauksena, joten ne taipuvat vaativankin mallisiin ja kokoisiin tiloihin.  Myös kaapistojen hyllyt, laatikot ja muu sisältö suunnitellaan aina juuri asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Et tarvitse montaa neliötä tilaa loihtiaksesi kotiisi käytännöllisen ja tyylikkään vaatehuonekokonaisuuden. Vaatehuoneen kaapistot voit täydentää kauttamme myös tilaan johtavilla ruudukkolasiovilla tai liukuovilla.

Kauttamme löydät erilaisiin budjetteihin sopivia vaihtoehtoja – vaatehuoneen ei suinkaan tarvitse maksaa maltaita. Esimerkiksi hyllyt ja vaatetangot ovat edullisia vaihtoehtoja, joilla saadaan luotua käytännöllistä säilytystilaa.

Tutustu myös liukuovikaapistoihimme >>

Eteisen säilytys - vaatehuone eteisessä

Walk-in vaatehuoneet kätevin lisävarustein

Kattavasta lisätarvikevalikoimastamme löydät vaatehuoneisiin soveltuvia lisätarvikkeita. Hyllyjä, koreja, laatikkoja ja tankoja yhdistelemällä saat kaapistostasi käytännöllisen ja siistin!

Liukuovet mittojen mukaan Mirror Line jälleenmyyjät

Walk-in closet haaveissa? 

Jälleenmyyjämme ympäri Suomen auttavat sinua vaatehuonehaaveissasi! Saat apua vaatehuoneen suunnittelussa, tilan mittaamisessa ja tarvittaessa myös vaatehuoneen asentamisessa. Jälleenmyyjämme luona voit myös tutustua materiaaleihin ja väreihin livenä.

Haaveiletko unelmiesi mittaisesta walk-in closetista?

Pyydä tarjous, niin me autamme suunnittelussa

Pyydä tarjous