Walk-in vaatehuoneet

Vaatehuoneet myös pieniin tiloihin

Toteutamme täysin mittojesi mukaan erilaiset walk-in vaatehuoneratkaisut.  Et tarvitse montaa neliötä tilaa loihtiaksesi kotiisi käytännöllisen ja tyylikkään vaatehuonekokonaisuuden. Vaatehuoneen kaapistot voit täydentää kauttamme erilaisilla laatikostoilla ja senkeillä sekä tilaan johtavilla tilanjako-ovilla.

Walk-in closet – pientä luksusta arkeen

Mitä kuuluu sinun unelmiesi vaatehuoneeseen? Kiireisen työaamun keskellä vaatteet löytyvät oikeilta paikoiltaan hetkessä siististi silitettynä tai illan menojen odottaessa ehdit laittautua kaikessa rauhassa seesteisessä järjestelmällisessä pukeutumishuoneessa.

Kauttamme löydät hyvin erilaisiin budjetteihin sopivia vaihtoehtoja, vaatehuoneen ei suinkaan tarvitse maksaa maltaita. Esimerkiksi hyllyt ja vaatetangot ovat edullisia vaihtoehtoja, joilla saadaan hyvää ja käytännöllistä säilytystilaa luotua!

Lisätarvikkeet runkoihin

Kattavasta lisätarvikevalikoimasta löydät vaatehuoneisiin soveltuvia tarvikkeita. Hyllyjä, koreja, laatikkoja ja tankoja yhdistelemällä saat kaapistostasi käytännöllisen ja siistin!

Tarvitsetko apua suunnittelussa?

Ota meihin yhteyttä niin annamme vinkkejä ja ideoita vaatehuoneesi toteutukseen. Samalla saat toteutuksesta erilaisia luonnoskuvia päätöstäsi auttamaan.

Upea walk-in vaatehuone