Walk-in vaatehuoneet

Walk-in vaatehuoneet tekevät arjesta ylellistä

Vaatteet kauniisti henkareilla, kengät ja käsilaukut sievästi esillä,  korut ja kellot järjestyksessä. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin aloittaa aamu pukeutumalla kauniissa ja ylellisessä walk-in vaatehuoneessa?

Walk-in closet eli avoin vaate- ja pukeutumishuone luo kotiin hotellitunnelmaa
ja lisäävät ripauksen luksusta jokaiseen päivään.

Vaatehuoneesta halutaan tehdä entistä useammin ylellinen, kaunis lisähuone makuuhuoneen yhteyteen. Sille on muodostunut myös uusia käyttötarkoituksia: monessa kodissa vaatehuone toimii myös pukeutumis- ja kaunistautumistilana. Walk-in vaatehuoneeseen voidaan suunnitella esimerkiksi meikkauspöytä ja tilat korusäilytykselle.

Walk-in closet myös pieneen ja haastavan muotoiseen tilaan

Mirror Linen vaatehuoneet ja säilytysjärjestelmät tehdään aina mittatilauksena, joten ne taipuvat vaativankin mallisiin ja kokoisiin tiloihin.  Myös kaapistojen hyllyt, laatikot ja muu sisältö suunnitellaan aina juuri asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Et tarvitse montaa neliötä tilaa loihtiaksesi kotiisi käytännöllisen ja tyylikkään vaatehuonekokonaisuuden. Vaatehuoneen kaapistot voit täydentää kauttamme myös tilaan johtavilla ruudukkolasiovilla tai liukuovilla.

Kauttamme löydät erilaisiin budjetteihin sopivia vaihtoehtoja – vaatehuoneen ei suinkaan tarvitse maksaa maltaita. Esimerkiksi hyllyt ja vaatetangot ovat edullisia vaihtoehtoja, joilla saadaan luotua käytännöllistä säilytystilaa.

Tutustu myös liukuovikaapistoihimme >>

Eteisen säilytys - vaatehuone eteisessä

Walk-in vaatehuoneet kätevin lisävarustein

Kattavasta lisätarvikevalikoimastamme löydät vaatehuoneisiin soveltuvia lisätarvikkeita. Hyllyjä, koreja, laatikkoja ja tankoja yhdistelemällä saat kaapistostasi käytännöllisen ja siistin!

Haaveiletko unelmiesi mittaisesta walk-in closetista?

Pyydä tarjous, niin me autamme suunnittelussa

Pyydä tarjous