Walk-in vaatehuoneet

Vaatteet kauniisti henkareilla, kengät ja käsilaukut sievästi esillä,  korut ja kellot järjestyksessä. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin aloittaa aamu pukeutumalla kauniissa ja ylellisessä walk-in vaatehuoneessa?

Walk-in vaatehuone tekee arjesta ylellistä

Walk-in closetit eli avoimet vaate- ja pukeutumishuoneet luovat kotiin hotellitunnelmaa
ja lisäävät ripauksen luksusta jokaiseen päivään.

Vaatehuoneesta halutaan tehdä entistä useammin ylellinen, kaunis lisähuone makuuhuoneen yhteyteen. Sille on muodostunut myös uusia käyttötarkoituksia: monessa kodissa vaatehuone toimii myös pukeutumis- ja kaunistautumistilana. Walk-in vaatehuoneeseen voidaan suunnitella esimerkiksi meikkauspöytä ja tilat korusäilytykselle.

Vaatehuoneet myös pieniin ja haastavan muotoisiin tiloihin

Mirror Linen vaatehuoneet ja säilytysjärjestelmät tehdään aina mittatilauksena, joten ne taipuvat vaativankin mallisiin ja kokoisiin tiloihin.  Myös kaapistojen hyllyt, laatikot ja muu sisältö suunnitellaan aina juuri asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Et tarvitse montaa neliötä tilaa loihtiaksesi kotiisi käytännöllisen ja tyylikkään vaatehuonekokonaisuuden. Vaatehuoneen kaapistot voit täydentää kauttamme myös tilaan johtavilla ruudukkolasiovilla tai liukuovilla.

Kauttamme löydät erilaisiin budjetteihin sopivia vaihtoehtoja – vaatehuoneen ei suinkaan tarvitse maksaa maltaita. Esimerkiksi hyllyt ja vaatetangot ovat edullisia vaihtoehtoja, joilla saadaan luotua käytännöllistä säilytystilaa.

Tutustu myös liukuovikaapistoihimme >>

Lisätarvikkeet runkoihin

Kattavasta lisätarvikevalikoimastamme löydät vaatehuoneisiin soveltuvia lisätarvikkeita. Hyllyjä, koreja, laatikkoja ja tankoja yhdistelemällä saat kaapistostasi käytännöllisen ja siistin!

Tarvitsetko apua suunnittelussa?

Annamme mielellämme vinkkejä ja ideoita vaatehuoneesi toteutukseen. Samalla saat toteutuksesta luonnoskuvia auttamaan päätöksenteossa.

Walk-in vaatehuone