Miksi Mirror Line?

Unelmien vaatekaapin tai säilytysjärjestelmän löytäminen voi olla vaikeaa. Tila voi olla haasteellinen eikä valmiissa komeroissa löydy juuri sopivaa ratkaisua. Yksi syy valita Mirror Linen liukuovikomero on niiden muunneltavuus. Laajassa kehys- , peili, lasi- sekä levy valikoimassa on varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto. Lisäksi kaapin sisusta on räätälöitävissä haluamallasi tavalla. Mitä muita syitä on valita Mirror Line?

Kaapiston sisusta juuri haluamillasi tarvikkeilla

Aito, millilleen mukautuva säilytysjärjestelmä

Tuotteemme on markkinoiden muunneltavin vaihtoehto. Jokainen tuote suunnitellaan yksilönä toiveidesi mukaan millin tarkkuudella, meillä ei ole käytössä vakiomittoja.

Hintatakuu

Hintatakuu

Mittatilaustyönä valmistettu kaapisto ei tarkoita tähtitieteellistä hintaa. Tarjousvaiheessa saamasi tarkka hinta on pitävä, eikä se muutu ellei tarjouksen sisältö muutu. Valikoimastamme löydämme varmasti makuasi ja kukkaroasi miellyttävän ratkaisun.

asiakaspalvelu

Ammattitaitoinen suunnittelu ja ensiluokkainen palvelu

Asiantuntevat jälleenmyyjämme suunnittelevat juuri sinulle mitoitetun kokonaisuuden ja me tehtaalla tarkistamme sen toimivuuden- täysin veloituksetta. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja kauttamme hoituu tarvittaessa myös mittaus- ja asennuspalvelu.

Kuljetuskalusto

Sovitut toimitukset

Pidämme lupauksemme ja sovitut toimitusajat: tuotteesi saapuu vaikka suoraan kotipihaasi oman nykyaikaisen kuljetuskalustomme toimesta keskimäärin kahdessa viikossa.

Avoimet ovet 2017 Mirror Line, Saaranluoma

Kotimainen perheyritys

Kotimaisuus ja rehti, rehellinen tekeminen ovat eteläpohjalaisissa juurissamme syvällä. Yrityksemme on aito perheyritys ja kaikki työntekijämme ovat meille tärkeitä ja arvokkaita.

turvallisuus

Turvallisuus

Tuotekehityksessä panostamme turvallisuuteen ja pitkäikäisyyteen. Kaikkien lasien ja peilien takana käytämme turvakalvoa ja ovissamme on hypynesto, joka estää oven siirtymisen pois kiskolta. Hidastimien ansiosta ovi sulkeutuu pehmeästi ja estää esimerkiksi lapsen sormien jäämisen paiskatun oven väliin.

25. takuu logo

Liukuovien pyörästöillä 25 vuoden takuu

Korkealaatuiset tuotteet, kestävät materiaalit ja raaka- aineet sekä 25 vuoden kokemus takaavat sen, että luotamme tuotteemme kestävyyteen yhtä vahvasti, kuin mitä uskomme tulevaisuuteen.

Sekä teräs- että alumiinikehys liukuoviemme pyörästön takuuaika on 25 vuotta!

Jätä meille tarjouspyyntö niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva vaatekaappi

Tarjouspyyntö