Liukuovet kaappiin – uusi ilme kotiisi helposti

Marijan kodissa vanhat tammiset liukuovet vaihdettiin mustakehyksisiin peililiukuoviin, jotka sopivat paljon paremmin muuhun sisustukseen.
21.03.2022

Uudet liukuovet vanhaan kaappiin, joka on muuten toimiva, on yksi helpoimmista tavoista tuoda uutta ilmettä kotiin. Tällainen muutos toteutettiin Marijan kodissa, kun vanhat liukuovet olivat auttamattomasti sopimattomat kodin muuhun sisustukseen.

Marijan lisäksi tässä kauniissa asunnossa asuu hänen miehensä ja tyttärensä. Hän kuvailee sisustustyyliään moderniksi, ja hänen kotinsa värimaailma on sekoitus harmaata, valkoista ja beigeä. Kodissa oli vain yksi asia, johon hän ei ollut tyytyväinen: vanhat tammiset liukuovet eivät sopineet hänen kotiinsa ollenkaan. 

Liukuovet kaappiin säilytysjärjestelmän eteen

Liukuovet vanhan kaapiston eteenLiukuovet kaappiin - helppo tapa tuoda uusi ilme kotiin.

Kun liukuovien vaihtaminen tuli ajankohtaiseksi, hän löysi Mirror Linen Instagramista. Hän inspiroitui tilillä näkyvistä kauniista liukuovista. Suurimpana etuna oli mahdollisuus tilata liukuovet kaappiin mittojen mukaan.
”Tiesin tarkalleen, mitä haluan. Mirror Linelta löytyi meille sopiva ratkaisu.” – Marija kertoo.

Hän valitsi liukuovet kirkkaalla peilillä ja mustalla kapealla teräskehyksellä. Liukuovissa on kaksi vaakajakolistaa kummassakin, jolloin liukuoviin muodostuu neliöt. Mikäli ruudukkoseinät miellyttävät sisustussilmääsi, mutta ruudukkolasiseinälle ei löydy paikkaa, saa samaa tunnelmaa kotiin kivasti näinkin! Mustat yksityiskohdat toimivat kauniisti kontrastina muuten vaalein sävyin sisustetussa kodissa. Liukuovivaihtoehtoihimme voit tutustua tarkemmin täällä.

Liukuovet kaappiin on helppo ja ekologinen ratkaisu, kun vanha säilytysjärjestelmä toimii hyvin.

Vinkki! Peiliovet ovat aina fiksu valinta eteiseen. Eteinen on usein kodin pienin huone, joten on tärkeää hyödyntää jokainen neliömetri. Liukuovet vievät paljon vähemmän tilaa vaatekaapin edestä kuin saranaovet. Jos valitset oven materiaaliksi peilin, sinun ei tarvitse myöskään erikseen hankkia eteiseen kokovartalopeiliä. Lue lisää peililiukuovistamme.

Sujuva toimitus ovelle asti

Yhteistyö Mirror Linen kanssa sujui ammattitaitoisesti, eikä ongelmia ilmennyt koko projektin aikana. Kesti vain kolme viikkoa tilauksesta, kun ovet toimitettiin kotipihaan. Sama mutkattomuus jatkui myös asentamisessa: Marijan aviomies asensi liukuovet itse ilman ongelmia. Liukuovien asentamisesta voit lukea lisää täältä. Voit katsoa sivulta myös asennusvideon.

Sekä ulkonäön että toiminnallisuuden suhteen Marija on erittäin tyytyväinen Mirror Lineen. Kysyimmekin häneltä, suosittelisiko hän Mirror Linea muillekin, jotka suunnittelevat liukuovia kaappiin.
”OIen tehnyt sen jo monta kertaa. Jos haluaa kaunista muotoilua, toimivuutta ja edullista hintaa, sinun kannattaa ostaa liukuovet Mirror Linelta.”’

Kaipaako sinun kaappisi uusia liukuovia? Pyydä tarjous – me autamme!