Tilanjakajat persoonalliseen tyyliin

Tilanjakajat voidaan tehdä erilaisin tyylein, kun ne toteutetaan mittatilaustyönä. Niina-Marian mielessä oli erikoisempi toteutus, joka ihastuttaa persoonallisella ilmeellään.
23.12.2022

Tilanjakajat säilyttävät valoisuuden

Tilanjakajat lasiseinällä toteutettuna ovat hyvä ratkaisu kompakteihin tiloihin. Niina-Maria oli haaveillut lasisesta tilanjakajasta uuteen kotiinsa pitkään. Yläkertaan tarvittiin neljä makuuhuonetta, joten valoisuuden säilyttäminen oli tärkeää tilanjakoratkaisuja mietittäessä. Aluksi ajatuksena oli suosittu ruudukkolasiseinämme, mutta sitten Niina-Maria löysi netin syövereistä kuvan erilaisella jaolla tehdystä lasiseinästä, joka todettiin mahdolliseksi toteuttaa Mirror Linen liukuovilla.
”Meillä oli tiettyjä sisustukseen liittyviä visioita, joiden toteuttamiseen tutkin useiden eri toimittajien nettisivuja, Instagramia ja suosituksia. Muutamaan ”finalistiin” otin yhteyttä ja pyysin tarjouksen. Tarjouksissa oli paljon eroja Mirror Linen eduksi.” – Kertoo Niina-Maria.

Hänen kotiinsa toimitettiin myös eteisen kaapisto ja vaatehuone. Lue niistä lisää täältä.

Tilanjakajat säilyttävät valoisuuden

Tilanjakajat rajaavat tilaa säilyttäen valoisuuden
Tilanjakaja, jonka leveys 1700 mm ja korkeus 2490 mm. Vastaavan hinta n. 1100 €.

Tilanjakaja tuli työhuoneen oveksi, ja se toteutettiin kahdella liukuovella. Kehyksenä on musta Classic Mini ja materiaalina kirkas lasi – lue lisää materiaaleistamme. Molemmat ovet ovat liikkuvia, ja ne on varustettu hidastimilla. Niina-Maria onkin erityisen tyytyväinen siihen, että perheen pienimpien sormet ovat pysyneet turvassa, kun ovet avautuvat ja sulkeutuvat hitaasti.

Tilanjakaja on toteutettu persoonallisella jaotuksella, sillä kumpikin ovi on hieman erilainen. Molemmissa on vaakajako keskellä ja pystyjako vain puoleen väliin ovea. 
”Olen aika innoissani siitä, miten lasiseinän ilme muuttuu erilaiseksi, kun ovet ovat kiinni tai auki.”

Tilanjakajat toteutettuna lasiseinällä säilyttävät valoisuuden Lasiseinät persoonallisella jaotuksellaLasiseinä, jonka ilme muuttuu sen mukaan, miten ovet asettelee

Tilanjakajat mahdollistavat sen, että pieniin tiloihin saa tilan tuntua. Liukuovilla toteutettujen tilanjakajien ehdoton etu on myös se, etteivät ne vie tilaa auetessaan. Kun neliöt ovat niukassa, täytyy ne käyttää mahdollisimman tehokkaasti. 
”Lopputulos on tietenkin omasta mielestäni mitä hienoin – itse kun on valittu ja suunniteltu.” – sanoo Niina-Maria.

Tutustu tarkemmin erilaisiin lasiseinätoteutuksiin.

Apua aina tarpeen mukaan

Lasiseinä työnhuoneen tilanjakajana

Rakennusprojektit ovat aina vaativia, joten ammattilaisten apu on tullut tarpeeseen.
”Tykkäsin kovasti siitä, miten sain apua ja vaihtoehtoja käytiin läpi niin monesti kuin halusin.”

Niina-Maria suositteleekin lämpimästi Mirror Linea eteenpäin. Erityiskiitoksen saa myös jälleenmyyjämme JV Doors, joka hoiti mittaamisen, suunnittelun ja asennuksen.
”Olen tosi tyytyväinen kaikkiin tuotteisiin ja palveluun, jota sain aina suunnittelusta asennukseen!”

Lue lasiseinästä myös Niina-Marian omasta blogista.

Onko sinulla suunnitelmissa tilanjakaja? Pyydä tarjous, niin suunnitellaan sinulle sopiva tilanjakoratkaisu.