Korulokerikko

Viimeistele laatikkosi käytännöllisellä korulokerikolla! Samettisella velvet-kankaalla päällystetyn korulokerikon saat meiltä mittojen mukaan. Ilmoita laatikkosi pohjan sisämitat alla, niin mitoitamme lokerikon sopivaksi. Toimituksessa ei ole mukana laatikkoa.


Alk. 45.00 €

Poista

Sis. 6 tyynyä

Saatavuus

Mittatilaustuote. Toimitusaika noin 1-2 vkoa.

Kuvaus

Voit viimeistellä kaapistosi laatikon upealla korulokerikolla, joka helpottaa asusteiden säilyttämistä. Korulokerikolla saat asusteesi järjestykseen  ja esille arvoisellaan tavalla. Lokerikko soveltuu niin kelloille ja koruille kuin muillekin asusteille kuten vöille, solmioille, huiveille ja aurinkolaseille. Kaikki pienet asusteet pysyvät paremmin tallella, kun ne järjestelee tähän näppärään korulokerikkoon!

Osassa malleissa mukana on valmiiksi kellotyynyjä ja sormustelineitä, mutta voit myös halutessasi lisätä niitä kyseisiin malleihin ja muihinkin lokerikkomalleihin. Ylellisyyttä korulokerikkoon tuo velvet-pohjakangas, joka on samaa materiaalia kuin korulokerikon osien päällysteet.

Laatikon syvyysmitan tulee olla 450-500 mm. Korulaatikon mallin valintaan vaikuttaa laatikon leveys. Tarkista alta, mitkä mallit soveltuvat laatikkoosi. Korulokerikon osien korkeus on 60 mm.

  • Lokero 9 – Leveys 300-420mm
  • Lokero 12 – Leveys 450-570mm
  • Lokero 15 – Leveys 600-720mm
  • Lokero 18 – Leveys 750-900mm
  • Lokero S – Leveys 350-420mm, sisältää 2 kellotyynyä
  • Lokero M – Leveys 450-570mm, sisältää 2 kellotyynyä ja 2 sormustelinettä
  • Lokero L – Leveys 600-720mm, sisältää 2 kellotyynyä ja 2 sormustelinettä
  • Lokero XL – Leveys 750-900mm, sisältää 1 kellotyynyn
  • Lokero XXL – Leveys 750-900mm, sisältää 2 kellotyynyä ja 2 sormustelinettä

Ilmoita laatikon pohjan leveys ja syvyys, niin mitoitamme lokerikon sopivaksi laatikkoon.
Korulokerikko ei sisällä laatikkoa. Korulokerikko toimitetaan osina. Se on helppo koota mukana tulevien ohjeiden ja mallikuvan avulla.

Tuotetiedot

Korulokerikko koostuu 60 mm:n korkuisista mittaan leikatuista seinämistä, liitospaloista, sekä mahdollisista lisätarvikkeista. Kaikki osat on päällystetty harmaalla Velvet-kankaalla.

Lokerikkomallit S-XXL sisältävät kuvassa näkyvät kellotyynyt ja sormustelineen, mutta voit myös halutessasi lisätä niitä näihin ja muihinkin lokerikkomalleihin.

Korulokerikko toimitetaan osina. Se on helppo koota mukana tulevien ohjeiden ja mallikuvan avulla.

Asennus

Korulokerikko toimitetaan osina. Se on helppo koota mukana tulevien ohjeiden ja mallikuvan avulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Saatat myös pitää näistä