Vaatekaapit

Täydellinen komero – sinun suunnittelemasi

Liukuovikaapit, saranaovikaapit, vaatehuoneen sisustat

Mittatilaustyönä toteutettu, tarpeitasi vastaava säilytysratkaisu on paitsi käytännöllinen myös upea sisustuksellinen elementti. Ammattitaitoinen palvelumme takaa sinulle täydellisen säilytysratkaisun tilaan kuin tilaan. Saat kauttamme eteisen kaapit, walk-in vaatehuoneet, erilaiset vaatekomerot ja tämän lisäksi tasot, laatikostot, vitriinit ja senkit.

Täydellinen säilytysratkaisu sinun tarpeisiisi

Valmistamme kaikki vaatekaapit ja säilytysratkaisut asiakkaan antamien mittojen mukaan millin tarkkuudella. Hyötykäyttöön saadaan jopa ahtaat tuulikaapit ja yläkerran vinokatot. Säilytysratkaisusi voi piilottaa sisälleen esimerkiksi kodinhoitohuoneen koneet, putket ja sen surullisen kuuluisan kaaoksen. Ongelmia eivät aiheuta myöskään pistorasiat, lattialistat, sähkökaapit tai vesiputket: kokonaisuutesi suunnitellaan vaikka näiden kaikkien ympärille.

Nopea ja luotettava toimitus

Vaatekaappien toimitusaikamme ovat nopeat, tilauksesta keskimäärin 2 viikkoa ja oma kuljetuskalustomme takaa luotettavan toimituksen vaikka suoraan kotipihaasi. Palvelemme myyntiverkostomme kautta vuosikymmenien ammattitaidon ja kokemuksen turvin, niin pienessä kuin suuressakin tarpeessa!

Kokemuksia Mirror Linen tuotteista

Minkälainen liukuovikaapisto sopii minulle?

MITKÄ ASIAT VAIKUTTAVAT LIUKUOVIKAAPISTON VALINTAAN?

Lataa tästä ilmainen opas, joka on tarkoitettu kaikille kaapiston uusimista suunnitteleville.

Vaatekaapit ja muut säilytysratkaisut tilaan kuin tilaan

Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä millimetrin välein niin syvyyden, korkeuden kuin leveydenkin osalta. Tarvitset sitten komeroa, vaatekaappia, vaatehuoneen kalusteita tai säilytysjärjestelmää, me toteutamme sen ammattitaidolla.

Tarvitsetko mittausta, suunnittelua tai asennusta?

Jälleenmyyjäverkostomme palvelee sinua paikallisesti ympäri Suomea. Sinun suunnittelemasi ja jälleenmyyjän kanssa mietitty vaatekaappikokonaisuus tarkistetaan aina tehtaallamme toimivaksi ja kestäväksi kokonaisuudeksi.

Jälleenmyyjämme tarjoavat myös asennusta tuotteillemme!

Liukuovet mittojen mukaan Mirror Line jälleenmyyjät

Sinua voisi kiinnostaa seuraavat kirjoituksemme

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin toiveidesi kanssa!

Pyydä tarjous